Tata Drops.
Moderator: Estraven

ewkkrem pisze:Wiesz, ja tak myślę czy u Maćka nie będzie podobnie. On miał wg weta "młodzieńcze zapalenie dziąseł" ale to trwa już trzeci rok
.
milva b pisze:Dobranoc, Lukierku!ewkkrem pisze:Wiesz, ja tak myślę czy u Maćka nie będzie podobnie. On miał wg weta "młodzieńcze zapalenie dziąseł" ale to trwa już trzeci rok
.
Młodzieńcze zapalenie nigdy nie trwa tak długo. Jeśli stan zapalny się utrzymuje, trzeba by poszukać dobrego dentysty, by się temu przyjrzał.
Czy FORL, czy plazmocytarne, nie ma znaczenia, i tak zęby zapewne trzeba usunąć.
Ja mam dwie kotki, które miały rwane zęby w wieku 3 lat. Była to dla nich wielka ulga. Na stan zapalny nie pomagało nic. Po usunięciu mamy spokój, paszcza idealna. Zostały tylko kły bo są zdrowe.
 . Ani dobrego, ani złego, żadnego
 . Ani dobrego, ani złego, żadnego  . Tzn. niby są ale specjalizacji w tym kierunku nie mają, ani opinii dobrych.
 . Tzn. niby są ale specjalizacji w tym kierunku nie mają, ani opinii dobrych.   

ewkkrem pisze:Milva b dziękuję, choć potwierdzasz moją "diagnozę". Najsmutniejsze jest to, że w moim mieście nie ma żadnego stomatologa. Ani dobrego, ani złego, żadnego
. Tzn. niby są ale specjalizacji w tym kierunku nie mają, ani opinii dobrych.

Żeby nie było tak grobowo to ... my poszukamy a Tośka już ma i nie wiem kto szczęśliwszy

Aaa, kotki dwa :::::)
 Aaa, kotki dwa :::::) 
ewkkrem pisze:Byłabym szczęśliwa mogąc skorzystać z Twojego polecenia tylko logistyka mnie powala.
Poznań ode mnie to 200 km.
 Niewiele ponad 2 godziny autkiem.
 Niewiele ponad 2 godziny autkiem.  

ale spojrzenie masz zabójcze
 ale spojrzenie masz zabójcze   czy domek już się na chłopaków zdecydował, kiedy to miałaś robić tę wizytę PA Bastet?
 czy domek już się na chłopaków zdecydował, kiedy to miałaś robić tę wizytę PA Bastet? 
 To za wizytę
 To za wizytę   
   chociaż chłopaków bardzo będzie brakować

SabaS pisze:Lukierku przysiadłeś sobie ogonek i chyba się odczepiłale spojrzenie masz zabójcze
czy domek już się na chłopaków zdecydował, kiedy to miałaś robić tę wizytę PA Bastet?
Nieustające kciuki za Tosiaczka
edit: już doczytałam, że w niedzielęTo za wizytę

Świetnie to zauważyłaś!
 Świetnie to zauważyłaś!

Tez bralam koty nie wiedzac, jak wygladaja zawczasu
 Tez bralam koty nie wiedzac, jak wygladaja zawczasu  Imho to dobrze wrozy
 Imho to dobrze wrozy 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości