Tata Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Wiesz, ja tak myślę czy u Maćka nie będzie podobnie. On miał wg weta "młodzieńcze zapalenie dziąseł" ale to trwa już trzeci rok
.
milva b pisze:Dobranoc, Lukierku!ewkkrem pisze:Wiesz, ja tak myślę czy u Maćka nie będzie podobnie. On miał wg weta "młodzieńcze zapalenie dziąseł" ale to trwa już trzeci rok
.
Młodzieńcze zapalenie nigdy nie trwa tak długo. Jeśli stan zapalny się utrzymuje, trzeba by poszukać dobrego dentysty, by się temu przyjrzał.
Czy FORL, czy plazmocytarne, nie ma znaczenia, i tak zęby zapewne trzeba usunąć.
Ja mam dwie kotki, które miały rwane zęby w wieku 3 lat. Była to dla nich wielka ulga. Na stan zapalny nie pomagało nic. Po usunięciu mamy spokój, paszcza idealna. Zostały tylko kły bo są zdrowe.
ewkkrem pisze:Milva b dziękuję, choć potwierdzasz moją "diagnozę". Najsmutniejsze jest to, że w moim mieście nie ma żadnego stomatologa. Ani dobrego, ani złego, żadnego
. Tzn. niby są ale specjalizacji w tym kierunku nie mają, ani opinii dobrych.
![]()
Żeby nie było tak grobowo to ... my poszukamy a Tośka już ma i nie wiem kto szczęśliwszy
ewkkrem pisze:Byłabym szczęśliwa mogąc skorzystać z Twojego polecenia tylko logistyka mnie powala.
Poznań ode mnie to 200 km.
SabaS pisze:Lukierku przysiadłeś sobie ogonek i chyba się odczepiłale spojrzenie masz zabójcze
czy domek już się na chłopaków zdecydował, kiedy to miałaś robić tę wizytę PA Bastet?
Nieustające kciuki za Tosiaczka
edit: już doczytałam, że w niedzielęTo za wizytę
![]()
chociaż chłopaków bardzo będzie brakować
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 89 gości