Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Jadę jutro z Milusiem do weta skontrolować jak po kastracji. On już jest taki nieszczęśliwy w tym kaftanikui taki spokojny, żadnych gonitw z Ebi. Ale ona też tak się zachowywała jak była skrępowana kaftanem bezpieczeństwa. Potem nadrobiła. Śmieję się, że mamy teraz w domu dwa normalne koty i jednego pop...lonego
Zgadnijcie, o którym tak brzydko mówię
Koki-99 pisze:Zastanawiam się nad celowością podawania antybiotyku, dziś drugi dzień. Ranka ładnie wygląda, lepiej niż wczoraj. Mi się wydaje, że kaftanik w tym miejscu go drażnił i dlatego się to nie zagoiło od razu.
A tu młodzież razem, widać już niewielką różnicę między Ebi i Milo. Kocurek waży już prawie 4 kilo.
mir.ka pisze:Milo cięższy od mojej Daisy
Koki-99 pisze:Zastanawiam się nad celowością podawania antybiotyku, dziś drugi dzień. Ranka ładnie wygląda, lepiej niż wczoraj. Mi się wydaje, że kaftanik w tym miejscu go drażnił i dlatego się to nie zagoiło od razu.
A tu młodzież razem, widać już niewielką różnicę między Ebi i Milo. Kocurek waży już prawie 4 kilo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości