Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Iza, wysłałam paczkę. Są w niej głównie miski, ale trochę polarów też upchałam. Zapakowane brzydko w środku, przykro mi, ale nie dało się inaczej. Polary są i duże, do pocięcia według uznania.
Damian- iza71koty pisze:ewar pisze:Iza, wysłałam paczkę. Są w niej głównie miski, ale trochę polarów też upchałam. Zapakowane brzydko w środku, przykro mi, ale nie dało się inaczej. Polary są i duże, do pocięcia według uznania.
Bardzo dziękuję w imieniu Izy. Ona się bardzo pochorowała i nie wiem, czy na razie będzie pisać.
makrzy pisze:Koty piękne i zadbane, tym bardziej przykro że choroba zabrała kilkanaście pięknych, młodych i zadbanych kotów![]()
Mam pytanie trochę z innej beczki![]()
Czy myślicie, czy podjęliście temat sterylizacji tego stada np przy wsparciu TOZ, Powszechnej Sterylizacji?
Norku pisze:Damian- iza71koty pisze:ewar pisze:Iza, wysłałam paczkę. Są w niej głównie miski, ale trochę polarów też upchałam. Zapakowane brzydko w środku, przykro mi, ale nie dało się inaczej. Polary są i duże, do pocięcia według uznania.
Bardzo dziękuję w imieniu Izy. Ona się bardzo pochorowała i nie wiem, czy na razie będzie pisać.
Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia![]()
Zamowilam wam troche puszek dla "lotniskowcow", dam znac, gdy paczki beda w drodze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości