jolabuk5 pisze:Oj, coś czuję, że Gwiazdeczka Kochana zmieni status z supernowej na... Rezydentkę![]()
Oby tak było :

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:haha no cóż może tak miało być? Wcale nie chciałą tam zostać i miała rację
Bastet pisze:Gwiazdka już u siebie. Julia pisze, że Gwiazdka, jak już były na klatce schodowej, natychmiast przestała miauczeć i się rzucać w kontenerze. Jak nożem odciął. Gdy weszły, to nawet się nie rozglądała - weszła do domu jak do siebie. Poprzytulała się do kici - rezydentki, poszła zjeść, a teraz bawi się, szczęśliwa...
Chyba ona ma takie zdanie, że tu mieszka. Że tu jest jej prawdziwy dom, i nie umiała pojąć, dlaczego ją z Jej Domu wywieźli...Była bardzo nieszczęśliwa z tego powodu...
Julia mówi, że na razie niech zostanie. Jak się trafi super domek, to będą myśleć. Jak się da zabrać...
ewar pisze:Nie lubię obróżek dla kotów, bo mogą być niebezpieczne, ale kotom jest w nich prześlicznie. Te białe cuda są jak na pocztówkach.
aga66 pisze:Nie mogę się napatrzeć na te piękności, choć ja jestem amatorką paskudków bo każdy mój kot jakiś feler maCzytam i podziwiam, ślę ciepłe myśli zawsze.
Bastet pisze:Jeszcze kilka zdjęć dla Was z rana, i uciekam sprzątać chałupę. Jestem wykończona po wczorajszej podróży do Wrocławia i z powrotem, poprzedzonej kilkudniowym starannym myciem, odkurzaniem i sprzątaniem do późnej nocy. Dziś muszę też omyjkowac wszystko i poodkurzać, bo jeszcze nie mam flee spray'u. Będzie jutro...
Dziki dzik:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuza i 18 gości