MB&Ofelia pisze:Eee... Na mnie chwilowo nie licz. Jestem zajęta patrzeniem jak Czarnidełko bawi się myszką. Kot 7,5-letni, a wygłupia się jak kociak!

Cudownie!

Wspaniale, jak dorosły kot bawi się jak mały kociak! To znaczy, że wszystko jest w najlepszym porządku

Marmolada18 pisze:Się wyslało za szybko....
Jeszcze dla Gwiazdeczki Odważnej i dla Jaskierka wielkie kciuki za duuuuzo zdrowych i szczęśliwych lat w Nowym Domku!
A co do Liptonka, to troszkę pospekuluję, można? Może np. Kotku ząbki idą i dlatego się bawi z jedzeniem? A może jak żyli bracia na podwórku, coś sobie wbił w dziąsełko? A może gardziołko pobolewa? I dlatego lubi płynne jedzonko bardziej?
Basket, Ty oczywiście masz Kotki Dwa cały czas pod okiem
Najpewniej Liptonek rośnie sobie na małego wybredzioszka, bo kto mu zabroni?
Całuski i głaski dla Kotków 2-ch

Dzięki Kochana. Kciuki dla tej dwójki jak najbardziej potrzebne. Nowe życie całkiem zaczynają! Nowi Duzi, nowy domek i - nowy kotek do towarzystwa... Całe piękne życie przed nimi
A co do Liptonka - ząbki, mówisz...? Wydaje mi się, że on ma już wszystkie mleczne...

, czy nie? Następne powinny mu wychodzić w wieku 4 miesięcy... Ale zajrzę mu do pysia przy okazji. Tylko czy sobie da zajrzeć...

Może coś się okaże. Oby nie gardełko... A jeśli to wybredniś, to...
MaryLux pisze:Synuś, ja wiem, że jesteś jeszcze malusieńki, ale trzeba zacząć dorastać...
Lusiu, tak trzymać

Ten ton matczyny jest idealny! Może coś zdziała w sprawie naszego dzieciaka...