marivel pisze:Mój kalendarz już jest, już wisi jeszcze nie w miejscu docelowym a w poczekalni, ale za to widzę wszystkie zdjęcia na raz. Są piękne
Ale jak co roku ma za mało stron![]()
Kapryśnemu Klientowi jednak nie dogodzisz...

marivel pisze:A Normaniątka cudne, zwłaszcza Ciorny
Ciorny to dziewucha

Niestety, braciszek do niej nie dołączy

Intensywnie szukam mu domu, gdyż do domu tymczasowego, w którym przebywa przyjeżdża na święta babcia, która nie lubi kotów, a zabawi niestety do Nowego Roku...

Sytuacja się nieco komplikuje, bo święta tuż, tuż, a o malucha nie zadzwonił jeszcze ani jeden telefon, choć ogłaszam go przez OLX na całym Śląsku i w Krakowie

No nic, spróbuję zachować spokój. Może w tym tygodniu ktoś zadzwoni w jego sprawie, bo inaczej mam perspektywę spędzenia z nim świąt w drukarni...
A zważywszy, że ze względu na potężny remont, który w niej przeprowadzaliśmy, nie miałam w tym roku ani jednego dnia urlopu, słabo mi na samą myśl

Wiem, że znalezienie tymczasu przez nasze forum graniczy z cudem, ale jakby ktoś się zlitował w okolicy świąt i przyjął maluszka (dowiozę i pokryję wszelkie koszty utrzymania), byłabym naprawdę szczęśliwa. Popytajcie wśród znajomych, proszę. Taki kociak to naprawdę sama radość. A na pewno znajdzie dom, bo jest śliczny!