MaryLux pisze:Może menel chciał dobrze?
Menel chciał dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Może menel chciał dobrze?
ewkkrem pisze:No właśnie chyba dziąsła. Maciek taki jakiś smutny
. No, nie wiem bo je bez problemu tylko chyba mniej. Dziąsła mocno zaczerwienione. Mam problem, bo jak już pojedziemy do weta ta chciałabym zrobić badania krwi. A to trzeba na czczo
![]()
![]()
Jak tu nie dać jeść CZTEREM kotom??? Poza tym ja parkuję pod chmurką więc trzeba oskrobać szyby. Logistyka niełatwa
. W przyszłym tygodniu ma być cieplej więc może uda się pojechać.
mir.ka pisze:jak to jak nie dać?
dać późna kolacje i schować miski, a rano dać śniadanie jak już delikwent , który jedzie na wycieczkę, zostanie zapakowany do kontenera
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:jak to jak nie dać?
dać późna kolacje i schować miski, a rano dać śniadanie jak już delikwent , który jedzie na wycieczkę, zostanie zapakowany do kontenera
Pewnie, zawsze tak robię ale teraz ziiimno. Samochód zaszroniały. Trzeba go odpalić (a akumulator mi siada i nigdy nie wiem czy się uda), oskrobać, nagrzać a co w tym czasie z Maćkiem? Ma marznąć? Ma być cieplej w pierwszej połowie tygodnia wtedy pojedziemy.
Drops odżył i ... zrobił się OKROPNY!!! Wrócił do swoich nawyków z zeszłej zimy i woła na balkon dokładnie o 23,00!!! Poza 23-cią jeszcze kilka razy na dzień i ma straszne pretensje do mnie, że zimno na zewnątrz. Mam mu dać wiosnę! Już, teraz, natychmiast.
Ma ktoś do sprzedania wiosnę? Może na jakimś bazarku znajdę.
mir.ka pisze:Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz
Mir.ko, Czytamy Cię i myśleliśmy, że jesteśmy na bieżąco z Twoim stadem ale... ale ... KTO TO JEST STOKROTA???
![]()
Drops + reszta zawstydzony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości