MaryLux pisze:Może menel chciał dobrze?
Menel chciał dobrze

Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Może menel chciał dobrze?

. Jednak, mimo odjajczenia to jednak facet więc jest Pan Mysz
Pac ... ty! Wybaczcie, te serducha to duża przemyciła
Jak tu nie dać jeść CZTEREM kotom??? Poza tym ja parkuję pod chmurką więc trzeba oskrobać szyby. Logistyka niełatwa

ewkkrem pisze:No właśnie chyba dziąsła. Maciek taki jakiś smutny
. No, nie wiem bo je bez problemu tylko chyba mniej. Dziąsła mocno zaczerwienione. Mam problem, bo jak już pojedziemy do weta ta chciałabym zrobić badania krwi. A to trzeba na czczo
![]()
![]()
Jak tu nie dać jeść CZTEREM kotom??? Poza tym ja parkuję pod chmurką więc trzeba oskrobać szyby. Logistyka niełatwa
. W przyszłym tygodniu ma być cieplej więc może uda się pojechać.

mir.ka pisze:jak to jak nie dać?
dać późna kolacje i schować miski, a rano dać śniadanie jak już delikwent , który jedzie na wycieczkę, zostanie zapakowany do kontenera
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:jak to jak nie dać?
dać późna kolacje i schować miski, a rano dać śniadanie jak już delikwent , który jedzie na wycieczkę, zostanie zapakowany do kontenera
Pewnie, zawsze tak robię ale teraz ziiimno. Samochód zaszroniały. Trzeba go odpalić (a akumulator mi siada i nigdy nie wiem czy się uda), oskrobać, nagrzać a co w tym czasie z Maćkiem? Ma marznąć? Ma być cieplej w pierwszej połowie tygodnia wtedy pojedziemy.
Drops odżył i ... zrobił się OKROPNY!!! Wrócił do swoich nawyków z zeszłej zimy i woła na balkon dokładnie o 23,00!!! Poza 23-cią jeszcze kilka razy na dzień i ma straszne pretensje do mnie, że zimno na zewnątrz. Mam mu dać wiosnę! Już, teraz, natychmiast.
Ma ktoś do sprzedania wiosnę? Może na jakimś bazarku znajdę.

mir.ka pisze:Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Stokrotę tez nosi, ciągle próbuje wybiec na zewnątrz
Mir.ko, Czytamy Cię i myśleliśmy, że jesteśmy na bieżąco z Twoim stadem ale... ale ... KTO TO JEST STOKROTA???
![]()
Drops + reszta zawstydzony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Sylwia_mewka i 19 gości