jolabuk5 pisze:Chiko, może jeszcze daj Dużej szansę i zostań z nią na próbę![]()
Sabcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Chiko, może jeszcze daj Dużej szansę i zostań z nią na próbę![]()
Sabcia
kwiryna pisze:Chikita pisze:Miau Lusia co u Cie ?
Ja domku nowego szukam gdzie będà o mnie dbać. Tam się Sabci wyżaliłam jakie okrucieństwo mnie spotkało.
Jak Twoja Duża w domu to co będziecie robić ? Moja powiedziała, że jak dzisiaj załatwi wsio to jutro poleży i książkę poczyta i nawet mnie na kolanka weźmie.
Chiko
Już myślałam, że drugi kotale chyba jednak nie...
Lusiu![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Lusiu, może by Twoją Dużą trzeba trzymać na smyczy, tak na wszelki wypadek, żeby tyle nie latała?![]()
Sabcia pomysłowa
jolabuk5 pisze:Chikita wszystko sie ułoży. Skoro ja, taka oferma przy kocich zabiegach, dałam radę, to mama też da. To tylko na początku wygląda tak przerażająco, potem staje się rutynową czynnością.![]()
![]()
Moli25 pisze::flowerkitty:
MB&Ofelia pisze:Lusia. Jezdę na łykęda u Bapci i Dziatka. Dziatek mię mizia i jezd fajmnie. Ino mało lataczy na bałkonu.
Mała Ciorna Carmen
jolabuk5 pisze:Lusiu, wszyscy się czasem odkłaczają, to Kolumbowi też wolno!
Carmen pewnie się objada pysznym jedzonkiem u Babci i Dziadka. A Ty dostałaś coś smacznego na weekend?
Miałaś spotkanie z synkiem?
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości