Moderator: Estraven

SabaS pisze:alessandra, przez pomyłkę pominęłaś kogoś na liście, a ja się niesłusznie zostałam na nią wciągnięta
zjadł z dwóch saszetek i wypił mleko kocie
Niech juz tak będzie, niech, niech 

alessandra pisze:
Mireczko, a gdzie takie smoki dla kociat można dostac ?
Mam nadzieję,ze to na wszelki wypadek pytanie, bo...Tulis zaczął wciagać sosyzjadł z dwóch saszetek i wypił mleko kocie
Niech juz tak będzie, niech, niech
zamówiłam także 5 saszetek na próbę https://zoona.pl/pl_PL/products/pro-pla ... 1-saszetka
dzięki Bazyliszkowa za podpowiedź

wszyscy mocno trzymamy kciuki za twój apetyt

pibon pisze:Stradznie sie ciesze, ze tak ladnie wciagnal dzisiaj:-)))
A ciekawe, jakby mu do tych sosow cos domieszac jakas odrobineczke czegos,czy oleju rybiego, czy takim mlekiem w proszku dla kociat porzadnie zagescic, coby bardziej pozywne byly, moze by wciagnal? Tylko tak pisze pomysly z glowy, bo pewno juz wszystkiego probowalas.
Fortiflora dobra rzecz, zawsze mam pod reka, niektore koty ja uwielbiaja. Moze i Tulisiowi posmakuje?
saaga pisze:pibon pisze:Stradznie sie ciesze, ze tak ladnie wciagnal dzisiaj:-)))
A ciekawe, jakby mu do tych sosow cos domieszac jakas odrobineczke czegos,czy oleju rybiego, czy takim mlekiem w proszku dla kociat porzadnie zagescic, coby bardziej pozywne byly, moze by wciagnal? Tylko tak pisze pomysly z glowy, bo pewno juz wszystkiego probowalas.
Fortiflora dobra rzecz, zawsze mam pod reka, niektore koty ja uwielbiaja. Moze i Tulisiowi posmakuje?
Do sosików lub innych rzeczy, które Tuliś je, można dodawać Nutribound. Może mu zasmakuje. Na pewno taki dodatek trochę by go wzmocnił.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, Szymkowa i 56 gości