Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Poza tym zawsze z adopcja jest związana aklimatyzacji i adaptacja zwierzęcia do nowej sytuacji, nowego miejsca, osób itd. Trwa dłużej niz dwa dni, jestem pewna że dobrze o tym wiesz.
- obawiam się że przy zastosowaniu się do tej rady psów wychodzących ze schroniska byłoby bardzo niewiele. I też nie wiem czy by im to na dobre wyszło. A posiadanie wątpliwości przy adopcji ze schroniska dorosłego, dużego psa nie jest niczym złym. Świadczą o tym że ktoś przemyśliwuje sprawę, ma świadomość że może być trudno, nie działa na hurraoptymiźmie.Masz watpliwisc? Nie adoptuj.
Marzenia11 pisze:Poza tym zawsze z adopcja jest związana aklimatyzacji i adaptacja zwierzęcia do nowej sytuacji, nowego miejsca, osób itd. Trwa dłużej niz dwa dni, jestem pewna że dobrze o tym wiesz.
Blue pisze:- obawiam się że przy zastosowaniu się do tej rady psów wychodzących ze schroniska byłoby bardzo niewiele. I też nie wiem czy by im to na dobre wyszło. A posiadanie wątpliwości przy adopcji ze schroniska dorosłego, dużego psa nie jest niczym złym. Świadczą o tym że ktoś przemyśliwuje sprawę, ma świadomość że może być trudno, nie działa na hurraoptymiźmie.Masz watpliwisc? Nie adoptuj.
jolabuk5 pisze: Jestem konserwatystką i początków tego zjawiska upatruję w dzialaniach konkretnej opcji - moherowe berety, zabierz babci dowód, przemysł pogardy wobec prezydenta Lecha Kaczynskiego, wreszcie wszystkie te okropności, które działy się pod krzyżem na Krakowskim Przedmiesciu (sikanie na znicze, krzyż z puszek, zimny lech, znieważanie modlacych się, happening ze śmierci, wszystko przy milczacej zgodzie policji - patrz film Krzyż). Ale jestem pewna, że zwolennicy przeciwnej opcji też mogą przytoczyć przykłady złych wypowiedzi drugiej strony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 152 gości