Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tymczasowanna pisze:Jak pisalam w temacie i poscie: kotka jest sterylizowana. Widzę, ze Pani edytuje post o wykrzykniki itp, nowe slowa.
Dawno nie miala robionych badan, bo nigdy nie sprawiala problemow. Tak, zdaje sobie sprawe, ze moze byc potrzebna wizyta u weterynarza, ale chcialam zasiegnac opinii osob z kotami - czy zdarzalo mi sie cos takiego i ew. jaka diagnoza byla od weterynarza.
tymczasowanna pisze:Pojadę do weterynarza jak bede miala mozliwosc zalawienia auta, do tej pory jednak chcialam sie podzielic swoim problemem, bo od tego jest forum![]()
Nie wiem kiedy jakie badania byly wykonywane; nie mam wgladu do jej ksiazeczki, bo nie byla stricte pod moja opieką; o to musialabym zasiegnac informacji, choc pisalam ze nie sprawiala problemow zdrowotnych przez wiele lat, wiec mozliwe ze badan nie miala robionych przez dluzszy czas.
Inna sprawa.. ze ... ropomacicze wystepuje u kotek Niesterylizowanych, a jak pisalam - moja jest sterylizowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości