Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Coś pieseczkowi dolega, a raczej nasiliły mu się chyba dolegliwości, bo już trzeci raz w ciągu tygodnia, mieliśmy rano grubszą "niespodziankę" w domuOn chyba nie sygnalizuje na tyle głosno potrzeby , zebym się obudziła i go wypusciła na zewnątrz, no to mam sprzątanie
Muszę chyba porozmawiać z wetem czy nie włączyć mu czegoś jeszcze w leczenie.
Rudzia też ostatnio miała cofki kłakowe, ale ona znowu bardzo często się myje ostatnio i rzyga choć pastę dostajeChyba będę musiała powtórke badań zrobić wcześniej, a nie tak jak było w planach na początku grudnia.
Daisy łobuziara odpusciła zaczepianie Rudzi, bo sobie z nia nie radziła i zaczęła atakować Tofika, aż ucieka przed niączyżby on też nie był jeszcze wbrew pozorom zdrowy i ona wyczuwa jego słabość
Nie wyglada, zeby mu coś dolegało bo apetyt ma bardzo dobry i nie wymiotuje. Lepiej , zeby to było tylko moje przewrażliwienie.
Kotina pisze:mir.ka pisze:Coś pieseczkowi dolega, a raczej nasiliły mu się chyba dolegliwości, bo już trzeci raz w ciągu tygodnia, mieliśmy rano grubszą "niespodziankę" w domuOn chyba nie sygnalizuje na tyle głosno potrzeby , zebym się obudziła i go wypusciła na zewnątrz, no to mam sprzątanie
Muszę chyba porozmawiać z wetem czy nie włączyć mu czegoś jeszcze w leczenie.
Rudzia też ostatnio miała cofki kłakowe, ale ona znowu bardzo często się myje ostatnio i rzyga choć pastę dostajeChyba będę musiała powtórke badań zrobić wcześniej, a nie tak jak było w planach na początku grudnia.
Daisy łobuziara odpusciła zaczepianie Rudzi, bo sobie z nia nie radziła i zaczęła atakować Tofika, aż ucieka przed niączyżby on też nie był jeszcze wbrew pozorom zdrowy i ona wyczuwa jego słabość
Nie wyglada, zeby mu coś dolegało bo apetyt ma bardzo dobry i nie wymiotuje. Lepiej , zeby to było tylko moje przewrażliwienie.
Dżekus i Fitus mieli by o czym poszczekać ... a to o siusiu nie tam gdzie trzeba, a to kupal sie tez znalazł w złym miejscu, a to gorzej słychac, gorzej widać, ech styarość nie radośc![]()
Moli25 pisze:8O uważaj na siebie, wiemy że lubisz wszystkie zwierzęta ale odpuść zajacowi na następny raz![]()
Na łące lepiej motyle latem poganiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości