Koty z Hucianego Grodu.Parka kociaków w DS-ie.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 27, 2019 10:19 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

A nie? Oczywiście. Ona jest u mnie na specjalnych prawach, zbliża się do osiemnastki przecież. Boję się zapeszyć, ale trzyma się znakomicie. Biega, skacze, ma apetyt, nie ma żadnych niepokojących objawów. Nawet weci mówią, że zupełnie nie wygląda na swoje lata. Ona sporo pije, wyłącznie wodę z fontanny, teraz już właściwie z dwóch. Zakup fontanny uważam za strzał w dziesiątkę, naprawdę.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt wrz 27, 2019 10:21 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

ewar pisze:A nie? Oczywiście. Ona jest u mnie na specjalnych prawach, zbliża się do osiemnastki przecież. Boję się zapeszyć, ale trzyma się znakomicie. Biega, skacze, ma apetyt, nie ma żadnych niepokojących objawów. Nawet weci mówią, że zupełnie nie wygląda na swoje lata. Ona sporo pije, wyłącznie wodę z fontanny, teraz już właściwie z dwóch. Zakup fontanny uważam za strzał w dziesiątkę, naprawdę.

to niech pobije rekord długosci życia kotów :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt wrz 27, 2019 11:15 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Howgh! Powiedziałaś :mrgreen:
https://wroclaw.onet.pl/poniec-87-latka ... ie/xlhg531
Nie mam FB, nie chcę czytać o dramatach zwierząt, ale jestem głupia i czasem nie mogę się powstrzymać i otwieram artykuł :oops: Jeżeli jednak zamknę oczy, zatkam uszy, żeby się nie stresować to nie znaczy, że tego nie będzie :( Straszne.

ewar

Post » Pt wrz 27, 2019 11:29 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Uff, nadrobiłam zaległości, poczytałam i pooglądałam zdjęcia tych cudowności - seria z 17-go sierpnia mnie zatrzymała na dłużej :)

Też się cieszę, że Pusia się tak ośmieliła przytulić... Tez bym się wzruszyła :) Miau :)
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt wrz 27, 2019 12:33 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Fajnie, że już jesteś :lol:
Chyba uda mi się zrobić dzisiaj bazarek na potrzeby kociej rodzinki. Muszę zamówić karmę dla nich, mokrą, bo suchą jeszcze mają. No i trzeba byłoby zaszczepić kocią mamusię. To w końcu pięć kotów, cztery maluchy, a one zawsze generują większe koszty. Już zapraszam, zdjęcia mam to pójdzie szybciej.

ewar

Post » Pt wrz 27, 2019 12:36 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

ewar pisze:Fajnie, że już jesteś :lol:
Chyba uda mi się zrobić dzisiaj bazarek na potrzeby kociej rodzinki. Muszę zamówić karmę dla nich, mokrą, bo suchą jeszcze mają. No i trzeba byłoby zaszczepić kocią mamusię. To w końcu pięć kotów, cztery maluchy, a one zawsze generują większe koszty. Już zapraszam, zdjęcia mam to pójdzie szybciej.

a będa rzeczy z poprzedniego bazarku? chciałabym podkładkę z kotami
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt wrz 27, 2019 13:31 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Nie przewidywałam tego. Podkładek z kotami mam sporo, wystawię może w kolejnym bazarku. A o którą Ci chodzi?

ewar

Post » Pt wrz 27, 2019 15:06 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Zapraszam na bazarek, link w moim podpisie.

ewar

Post » Pt wrz 27, 2019 15:44 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

waanka, bardzo Ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Sob wrz 28, 2019 6:34 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

W nocy lało, ale dzień zapowiada się ciepły. Mam nadzieję, że padać nie będzie i uda mi się nakarmić bezdomniaki. Nie lubię soboty, to dla mnie ciężki dzień. Trzeba zrobić zakupy na dwa dni, wszędzie kolejki, a potem szykowanie jedzenia i jazda pod hutę. Wracam już zmęczona i nic mi się nie chce robić :oops:
Dzisiaj spała ze mną Lucy. Ona jest taka śmieszna :D Poluje na zabawki, potem niesie którąś w pyszczku i wydaje przedziwne dźwięki :ryk: Chyba chce się pochwalić, że taka dzielna, że się jej udało.

ewar

Post » Sob wrz 28, 2019 7:28 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

ewar pisze:Nie przewidywałam tego. Podkładek z kotami mam sporo, wystawię może w kolejnym bazarku. A o którą Ci chodzi?

a o tę
22.Podkładka trójwymiarowa (40 x 30 cm). Bardzo sztywna, świetna jakość.
Cena wywoławcza 10 zł.
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 28, 2019 9:19 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

OK, mam ją. Upomnij się, jakby co, dobrze? Fajna jest, myślę, że chińska, ale robiona na rynek angielski, a to różnica.

ewar

Post » Sob wrz 28, 2019 10:14 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Nie chcem, ale muszem :wink: Męczą mnie już jazdy pod hutę. Trochę robi mi się lżej, kiedy kocia frekwencja jest stuprocentowa, oby i tak dzisiaj było. Dobrze, że chociaż pogoda przyzwoita, da się jechać rowerem. Kupiłam serca drobiowe, to przysmak Jadzi, naprawdę. Moje tego nie chcą jeść, no może Benia ze dwa skubnie i tyle. No to ruszam.

ewar

Post » Sob wrz 28, 2019 11:01 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

ewar pisze:Nie chcem, ale muszem :wink: Męczą mnie już jazdy pod hutę. Trochę robi mi się lżej, kiedy kocia frekwencja jest stuprocentowa, oby i tak dzisiaj było. Dobrze, że chociaż pogoda przyzwoita, da się jechać rowerem. Kupiłam serca drobiowe, to przysmak Jadzi, naprawdę. Moje tego nie chcą jeść, no może Benia ze dwa skubnie i tyle. No to ruszam.

powodzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
niech stawią sie w komplecie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 28, 2019 12:50 Re: Koty z Hucianego Grodu.Fendi w DS-ie

Kompletu nie było, ale za to były trzy bezdomne pieski :( Chciałam dać im jeść, ale pobiegły wgłąb huty, takie tylko zdjęcia dałam radę zrobić
Obrazek Obrazek
Jadzia była, najadła się jak cysorz, jak mawiał znajomy p.Izy. Jadzia już zdecydowanie lepiej wygląda.
A tak wygląda miejsce, gdzie bytują Kulki. Coś okropnego, naprawdę.
Obrazek
Na początku była tylko jedna Kuleczka, potem jeszcze dwie przyszły. Nie były chyba głodne, jedna tylko jadła.
Obrazek Obrazek
W drodze powrotnej, nieco dalej spotkałam takie czarne coś. Dałam suchej karmy, jadło
Obrazek
Nie wiem, czy domowy, czy bezdomny, nie wyglądał najgorzej. Zobaczymy, co będzie jutro.

ewar

[poprzednia][następna]