Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:A nie? Oczywiście. Ona jest u mnie na specjalnych prawach, zbliża się do osiemnastki przecież. Boję się zapeszyć, ale trzyma się znakomicie. Biega, skacze, ma apetyt, nie ma żadnych niepokojących objawów. Nawet weci mówią, że zupełnie nie wygląda na swoje lata. Ona sporo pije, wyłącznie wodę z fontanny, teraz już właściwie z dwóch. Zakup fontanny uważam za strzał w dziesiątkę, naprawdę.
ewar pisze:Fajnie, że już jesteś![]()
Chyba uda mi się zrobić dzisiaj bazarek na potrzeby kociej rodzinki. Muszę zamówić karmę dla nich, mokrą, bo suchą jeszcze mają. No i trzeba byłoby zaszczepić kocią mamusię. To w końcu pięć kotów, cztery maluchy, a one zawsze generują większe koszty. Już zapraszam, zdjęcia mam to pójdzie szybciej.
ewar pisze:Nie przewidywałam tego. Podkładek z kotami mam sporo, wystawię może w kolejnym bazarku. A o którą Ci chodzi?
ewar pisze:Nie chcem, ale muszemMęczą mnie już jazdy pod hutę. Trochę robi mi się lżej, kiedy kocia frekwencja jest stuprocentowa, oby i tak dzisiaj było. Dobrze, że chociaż pogoda przyzwoita, da się jechać rowerem. Kupiłam serca drobiowe, to przysmak Jadzi, naprawdę. Moje tego nie chcą jeść, no może Benia ze dwa skubnie i tyle. No to ruszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości