Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:No właśnie problem w tym, że on nie chce jeść. Wieczorem tylko popił tak z minutę może, nic nie zjadłmoże jak się ochłodzi to ciut lepiej zje?
A to Pafcio z okna zdjęcie...dziś tak cały dzień, tylko przesuwał się żeby w cieniu być...zdjęcie niewyraźne bo z wysoka robione
A to ja, Zazulka![]()
Jak Wasze apetyty Sabciu? Kitku????
Anna2016 pisze:No właśnie problem w tym, że on nie chce jeść. Wieczorem tylko popił tak z minutę może, nic nie zjadłmoże jak się ochłodzi to ciut lepiej zje?
A to Pafcio z okna zdjęcie...dziś tak cały dzień, tylko przesuwał się żeby w cieniu być...zdjęcie niewyraźne bo z wysoka robione
A to ja, Zazulka![]()
Jak Wasze apetyty Sabciu? Kitku????
Anna2016 pisze:Dziękuję Ewo![]()
miaudziękuje Ciocie
, jestem bardzo poczciwa i bardzo mądra, duża mówi, że na tym zdjęciu mam lekkiego streeta (zeza...). Pafcio spał w trawie
, na śniadanie zlizał sos i co mniejsze kawałki z saszetki Iams - co większe zostały, - razem z 1/3 unidoxu i Hepatiale Forte -kapsułka (ode mnie, moją kapsułkę duża podebrała). Potem zabral się do picia jogurtu naturalnego z ciepłą wodą zmieszanego, a duża musiała już iść do pracy, więc nie wie ile wypił i czy dojadł wylizane kawałki. Ufff, odetchnęła duża. A ja, zjadłam zupkę rybną i ciut Mac's.
A WY Sabciu, Kitku, Pralinko, Zuziu???
Miau, wasza Zunia (i duża)
Anna2016 pisze:Oj Zuziu, jak też trenuję dużą żeby nie utyła i musi też pochodzić trochę za mną z miseczką zanim zjem. Duża mówi, że świat na głowie staje, żeby kot od miski uciekał, jedź Zuziu
![]()
Ciociu Jolabuk5 - duża dała 1/3 unidoxu bo nie wie, czemu ale boi się o Pafciowe nerki, że to od nerek on tak nie je, i boi się, że mu unidox na nerki zaszkodzić może...więc ostrożnie na początek, jak będzie poprawa apetytu to da pół....
Zunia
Miaups, duża zaniosła pismo do kamieniarza, pani przyjęła (siedziba firmy w innym mieście, z 15 km stąd), powiedziała, że w ciągu 7 dni ustosunkują się do tego zgłoszenia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, lucjan123 i 25 gości