(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 20, 2019 8:58 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 20, 2019 9:49 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Dokładnie. Może Cię szczypac bo nie wysechł środek po dezynfekcji. Jak się dezynfekuje skórę , trzeba chwile poczekać aż się ulotni i wtedy dziab
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lip 20, 2019 9:53 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

majencja pisze:Dokładnie. Może Cię szczypac bo nie wysechł środek po dezynfekcji. Jak się dezynfekuje skórę , trzeba chwile poczekać aż się ulotni i wtedy dziab

No właśnie tak podejrzewalam,ze to spirit może być winny :) bo dziabie zaraz po.
Mogę koty wczoraj siedziały przede mną z oczkami jak 5zł i patrzyły co sobie robie :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 11:01 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..

To może masz coś innego bo mi zawsze jak wyjęła igle to tak w tym miejscu jakby trzęsła brzuchem. Może nie masowala ale tak potrząsala z 5 sekund w miejscu igły żeby się rozprowadził lek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lip 20, 2019 11:08 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

MonikaMroz pisze:

To może masz coś innego bo mi zawsze jak wyjęła igle to tak w tym miejscu jakby trzęsła brzuchem. Może nie masowala ale tak potrząsala z 5 sekund w miejscu igły żeby się rozprowadził lek

Mam Neoparin

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 13:47 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Nie zdążyłam na pkp wiec jadę autobusem. Czuje jak kiepskie to rozwiązanie dla nogi.

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 15:28 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

MonikaMroz pisze:

Muszę zmartwić że wielu lekarzy ,pielęgniarek czy ratowników....nie czyta w ogóle ulotek i zaleceń producenta dotyczącego sposobu podawania leku.. :?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lip 20, 2019 15:32 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

majencja pisze:
MonikaMroz pisze:

Muszę zmartwić że wielu lekarzy ,pielęgniarek czy ratowników....nie czyta w ogóle ulotek i zaleceń producenta dotyczącego sposobu podawania leku.. :?

Czyli dobrze robie ze nie masuje? Po pierwszym jak swedziało to podrapalam i jest duży siniak,a teraz jak się powstrzymuje to są o wiele mniejsze. A dzisiaj.poczekam aż spiryt wywietrzeje.

Dojeżdżam. I już czuję ciezkie,trudne emocje. Wieczorem przyjedzie koleżanka.

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 15:41 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:
MonikaMroz pisze:

Mam Neoparin

Miałam to samo...
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lip 20, 2019 17:51 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

A to cię kota nocą załatwiła. :ryk:
Trzymam kciuki za zastrzyki. Miałam to "szczęście" ,że nie musiałam ich brać. Na pewno fajne to nie jest.
Jak Ty sobie dajesz radę z robotą i nie sprawną nogą :strach: Podziwiam :201494
Uważaj na siebie proszę!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 20, 2019 19:25 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ask, jeśli chodzi o robotę to pomógł mi sqbi wpisem w wątku o szukaniu Ufo - wk..w mnie do tej pory trzyma,choc troszkę oslal gdy malowalam przedpokój. A noga? Boli,co tu dużo gadać..
Jedziemy na zakupy.

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 22:46 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Pomalowalam przedpokój. Wariactwo z mojej strony,wiem,noga z gipsem stawalam na mało stabilnym krześle żeby... No dobra. Pomalowalam, boli. Potem wariackie zakupy, w leroy przez 7 min a w achaun przez 20.
Zrobione.
Noga bardzo boli. Trudno.
Proszę o kciuki i Wasze wsparcie na jutro. Zaczynamy pełna para od godz. 9.
Teraz tylko jeszcze zastrzyk w brzuszek pozostał do zrobienia.

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 23:04 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzeniu, jak już to zrobisz jutro, to zaopiekuj się nogą...

Mam koleżankę w pracy, trochę po 50tce, pali papierosy, ze 3 lata temu na urlopie w hotelu zawadziła nogą o krzesło i złamała w kostce i środstopiu chyba miala tam kilka złamań/pęknięć, jej 'droga przez mękę' trwa do dziś, kilka operacji, puchnięcie nogi przez długi czas, okazało się że jest uczulona na metal który jej w tą nogę włożyli, problem z kolanem spowodowany nadmiernym obciążaniem zdrowiej nogi, to kolano zdrowe już jest po zabiegu, teraz drugie kolano szwankuje, w międzyczasie kolejne złamania/pęknięcia tym razem bez żadnego urazu - jakby samo z siebie, wielokrotne długotrwałe zwolnienia i jeżdżenie po lekarzach do różnych miast...szok.
Marzeniu zadbaj o nogę...

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob lip 20, 2019 23:11 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Anna2016, ja wiem ze przesadzilam. I wiem ze nie mogłam inaczej. Wiem. Sytuacja jest patowa.uwierz mi. Nie chce juz wchodzić w szczegóły na publicznym forum. Naprawdę najbardziej bym chciała teraz siedzieć w domu w Warszawie na zwolnieniu i odpoczywac...

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 6:36 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Ask, jeśli chodzi o robotę to pomógł mi sqbi wpisem w wątku o szukaniu Ufo - wk..w mnie do tej pory trzyma,choc troszkę oslal gdy malowalam przedpokój. A noga? Boli,co tu dużo gadać..
Jedziemy na zakupy.

Czytałam. Pojechał po bandzie. I to mocno. I nie sprawiedliwie. Fakty są faktami. Kot wychodził i już ginął.
Niestety, tak bywa ,że podasz pomocną rękę to ... Zawsze zastanawia mnie fakt, że co niektórzy chyba uważają ,że mają prawo większe niż inni. Do obrażania także. Nic tego nie tłumaczy.
Przykro okrutnie.
Uważaj na siebie proszę.

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]