Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Dokładnie. Może Cię szczypac bo nie wysechł środek po dezynfekcji. Jak się dezynfekuje skórę , trzeba chwile poczekać aż się ulotni i wtedy dziab
Marzenia11 pisze:A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..
To może masz coś innego bo mi zawsze jak wyjęła igle to tak w tym miejscu jakby trzęsła brzuchem. Może nie masowala ale tak potrząsala z 5 sekund w miejscu igły żeby się rozprowadził lek
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..
To może masz coś innego bo mi zawsze jak wyjęła igle to tak w tym miejscu jakby trzęsła brzuchem. Może nie masowala ale tak potrząsala z 5 sekund w miejscu igły żeby się rozprowadził lek
majencja pisze:MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..
Muszę zmartwić że wielu lekarzy ,pielęgniarek czy ratowników....nie czyta w ogóle ulotek i zaleceń producenta dotyczącego sposobu podawania leku..
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:A w ulotce jest żeby nie masować po zastrzyku..
Mam Neoparin
Marzenia11 pisze:Ask, jeśli chodzi o robotę to pomógł mi sqbi wpisem w wątku o szukaniu Ufo - wk..w mnie do tej pory trzyma,choc troszkę oslal gdy malowalam przedpokój. A noga? Boli,co tu dużo gadać..
Jedziemy na zakupy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 45 gości