(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 19, 2019 10:55 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Obudziłam się mega wnerwiona. Na rzeczywistość.
Milena bije Notkę. Jak Notka ze mną śpi i wskoczy Milena to notka od razu zaczyna gryźć futro.
Zaczęłam się zastanawiać nad zylkene dla Notki. Ale najpierw trzeba wykluczyć podstawy zdrowotne.
Zgodnie z planem zrobiłam ogłoszenie mieszkania - i o dziwo po 15 min przyszedł pierwszy sms z pytaniem o wynajem. Moze nie będzie tak trudno jak przypuszczam?

Pochwalę się, a co, może mi się humor poprawi:

https://www.olx.pl/oferta/fajne-mieszka ... xVu2T.html
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 19, 2019 11:13 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Oby się szybko i dobrze wynajęło :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lip 19, 2019 11:25 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ładne :1luvu:
I za zdrowie kotków :201461 :201461 :201461

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt lip 19, 2019 12:19 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Z mojego doświadczenia wiem, że w pierwszej kolejności do wynajmu czy sprzedaży zgłaszają się agencje.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pt lip 19, 2019 15:01 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Wchodzi mój ulubiony psycholog do ośrodka, ten który mnie wspiera, wie o tym co się u mnie od października dzieje, i zawsze w poiątki wynajmuje gabinet na dole. Wchodzi i pyta: tradycyjnie dół? Na co ja z wybuchem śmiechu odpowiadam: tak, tradycyjnie dół :ryk: :ryk: po czym oboje się smiejemy, że własnie w tym jednym stwierdzeniu zawarte są dwie informacje: i o gabinecie i o moim samopoczuciu. :lol:
Uwielbiam grę słów :mrgreen:
To mi poprawiło mocno humor, bo noga mnie dzisiaj boli, bardziej niż bym chciała..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lip 19, 2019 20:03 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Czy ja dobrze zrozumiałam, że do pracy pokustykalaś bez kul?!
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt lip 19, 2019 20:09 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

kwiryna pisze:Czy ja dobrze zrozumiałam, że do pracy pokustykalaś bez kul?!

Bardzo dobrze.... :oops:

Marzenia11

Post » Pt lip 19, 2019 20:13 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Siedzę w pracy, analizuję mapę poszukiwań Ufo i sobie słucham...

https://www.youtube.com/watch?v=6rAJWFICkQc

Pod niebem pełnym cudów
nieruchomieję z nudów
właśnie pod takim niebem
wciąż nie wiem czego nie wiem
światło z kolejnym świtem
ciągle nazywam życiem
które spokojnie toczy
swą nieuchronność nocy
ten błękit snów i pragnień
niejeden z nas odnajdzie
a niechby zaszedł za daleko
pewnie zostanie tam
pewnie zostanie sam
pod cudnym niebem jeszcze
każdy choć jedno miejsce
być może ma i chwilę
gdy godnie ją przeżyje
bo nieba co w marzeniach
spełnia się albo zmienia
skłonni jesteśmy szukać
do bram jego ciężkich pukać
spójrz gwiazdy matowieją
i niczym się nie mienią
zwykliśmy je zaklinać
i szczęście swoje mijać
bo w niebie z którego dotąd
nie wrócił nikt bo po co
wieczna sączy się struga
przyjemnej wiary w cuda

Marzenia11

Post » Pt lip 19, 2019 22:48 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Nie jest prawda,ze te zastrzyki w brzuch nie bolą. Bolą i szczypia,zwlaszcza juz po zrobieniu.. teraz mnie szczypie bardzo. A może to reakcja alergiczna?

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 7:22 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Godzina przed 4 rano - budzi mnie mega straszny dźwięk, jęk kota. W sekundę zerwałam się na zagipsowaną nogę z łóżka. Po omacku bez okularów na nosie szukałam źródła jęku. Zobaczyłam Notkę, z przodem ciała pochylonym, chodzącą bezładnie w tę i z powrotem, na boki,. przysiadała, wstawała, lepek ciągle niemal przy podłodze.Przerażona zapaliłam wszystkie światła zeby zobaczyc co się dzieje. Zobaczyłam że ma coś dziwnego z boku pyszczka. Uciekała jak się do niej zbliżałam na pól metra. Trwało to dobre 5 minut. Adrenalina na maksymalnym poziomie i pytania w głowie, gdzie jest sensowny wet o tej porze i jak ją złapię. No aż do momentu, gdy... przysiadła bliżej i... wypuściła na chwilę z pyszczka ogromną ćmę...
Nie uczestniczyłam w dalszym maltretowaniu i zjedzeniu ofiary. Ale już nie zasnęłam.

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 7:36 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Notka :strach: :ryk:
Marzenia a Ty musisz te kule mieć, jak możesz jeździć po mieście z zagipsowaną nogą bez nich? :(
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob lip 20, 2019 8:35 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

kwiryna pisze:Notka :strach: :ryk:
Marzenia a Ty musisz te kule mieć, jak możesz jeździć po mieście z zagipsowaną nogą bez nich? :(

Tylko do pracy chodzę bez kul,a tak to z kulami.
Mogą mnie dzisiaj bardzo boli.
Jestem przerażona wizja wyjazdu i porządkowania mieszkania.

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 8:44 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Nie jest prawda,ze te zastrzyki w brzuch nie bolą. Bolą i szczypia,zwlaszcza juz po zrobieniu.. teraz mnie szczypie bardzo. A może to reakcja alergiczna?

Mnie szczypało kilka pierwszych. Potem już luz. Ale cieszyłam się ze je skończyłam.
Brałam je po operacji jajnika.
Ale ja to chyba jestem gruboskórną bo jako jedyna po operacji poprosiłam tylko oraz o coś od bólu. Bo jak się wybudziła to mnie bolało i telepalo. I potem jak ręka odjął. Aż się kobity w szpitalu dziwiły ze nic nie chce.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lip 20, 2019 8:46 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

O,dzieki za info Monika. Ja właśnie jestem na etapie.kilku pierwszych :D zresztą po kilkunastu minutach wczoraj przeszło szcxypanie..

Marzenia11

Post » Sob lip 20, 2019 8:54 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:O,dzieki za info Monika. Ja właśnie jestem na etapie.kilku pierwszych :D zresztą po kilkunastu minutach wczoraj przeszło szcxypanie..

Zawsze jak zrobisz zastrzyk musisz rozmasował to miejsce żeby nie zrobiły Ci się zrosty tam. :ok: i tak dosyć mocno zawsze mi pielęgniarka rozmasowywala w szpitalu wiec w domu robiłam tak samo.

Za zdrówko Twoje i kotów :ok:
Za wynajem szybki tez :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]