Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nyoe pisze:powinnas byla dostac zwolnienie, przynajmniej do osiagniecia pelnej wprawy w poruszaniu sie, to juz nie do odkrecenia?
nyoe pisze:nie wiedzialam, ze wyplata sie zmniejsza na zwolnieniu, to niesprawiedliwe.
Marzenia11 pisze:nyoe pisze:nie wiedzialam, ze wyplata sie zmniejsza na zwolnieniu, to niesprawiedliwe.
ano tak, masz płatne tylko 80% wynagrodzenia.. więc ja dostaję 20zł mniej dziennie...
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:nyoe pisze:nie wiedzialam, ze wyplata sie zmniejsza na zwolnieniu, to niesprawiedliwe.
ano tak, masz płatne tylko 80% wynagrodzenia.. więc ja dostaję 20zł mniej dziennie...
Najlepiej iść na zwolnienie na minimum dwa tygodnie. Wtedy się to bardziej opłaca. Bo na tydzień to faktycznie dostanie się dużo mniej. Jak iść na zwolnienie to na minimum dwa tyga najlepiej miesiąc
![]()
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:nyoe pisze:nie wiedzialam, ze wyplata sie zmniejsza na zwolnieniu, to niesprawiedliwe.
Najlepiej iść na zwolnienie na minimum dwa tygodnie. Wtedy się to bardziej opłaca. Bo na tydzień to faktycznie dostanie się dużo mniej. Jak iść na zwolnienie to na minimum dwa tyga najlepiej miesiąc
![]()
a jakim cudem to sie opłaca?
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:nyoe pisze:nie wiedzialam, ze wyplata sie zmniejsza na zwolnieniu, to niesprawiedliwe.
![]()
a jakim cudem to sie opłaca?
Marzenko nie umiem Ci tego wytłumaczyć ale jak idziesz na dłuższe zwolnienie to az tyle nie tracisz ma wypłacie
Wiem z własnego doświadczenia i mojej mamy
madrugada pisze:Zwolnienia w ciąży zawsze są płatne 100%.
W pozostałych przypadkach za zwolnienie płaci się 80% podstawy, niezależnie od długości zwolnienia. Czy będziesz na zwolnieniu tydzień, dwa tygodnie czy miesiąc, dostaniesz zawsze 80% wynagrodzenia za czas zwolnienia.
majencja pisze:Nie wal tylko złap fald obok pępka tak żeby była dobrze napięta skóra. Przybliża igiełke do skóry i delikatnie wciskaj ani nie poczujesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 68 gości