Prosze o Zamkniecie Wątku , dziekuję

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw lip 11, 2019 14:14 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

mir.ka pisze:
alessandra pisze:
Katia K. pisze:Można też w Paincie systemowym:
Obrazek
Ikonka z dużą "A".

Kasiu, Ty mnie nie dobijaj 8O , już nic nie mówcie, bo coraz większym głąbem sie objawię , bowiem nic nie rozumiem z tego :strach:

ale rozumiesz, które włoczki mnie interesują? :wink:
to chyba najważniejsze

aa z tym to nie ma problemu :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lip 12, 2019 12:12 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

mir.ka, o te kolorki chodizło? :wink: tak wyglądają w robocie
Obrazek

alessandra

Post » Pt lip 12, 2019 12:46 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

alessandra pisze:mir.ka, o te kolorki chodizło? :wink: tak wyglądają w robocie
Obrazek

jak to są te co zaznaczyłam i juz robota zaczęta to muszę brać, nie mam innego wyjscia :mrgreen:
z tych co są w koszyczku to te najbardziej mi pasują, więc bardzo proszę o skończenie robótki :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 12, 2019 16:20 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

mir.ka pisze:
alessandra pisze:mir.ka, o te kolorki chodizło? :wink: tak wyglądają w robocie
Obrazek

jak to są te co zaznaczyłam i juz robota zaczęta to muszę brać, nie mam innego wyjscia :mrgreen:
z tych co są w koszyczku to te najbardziej mi pasują, więc bardzo proszę o skończenie robótki :1luvu:

taaa jest :ok: :ok: :ok: dziekuje pieknie :1luvu:

alessandra

Post » Sob lip 13, 2019 11:19 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

Bazarek piękny, Przypadek biedny strasznie :(

Później albo w najbliższych dniach zrobię Ci "tutorial", jak wstawić napisy na zdjęciach w Paincie.
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Sob lip 13, 2019 11:21 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

Katia K. pisze:Bazarek piękny, Przypadek biedny strasznie :(

Później albo w najbliższych dniach zrobię Ci "tutorial", jak wstawić napisy na zdjęciach w Paincie.

Kasiu, jesteś aniołkiem :1luvu: bardzo mi sie to przyda-wielkie dzieki! :D

alessandra

Post » Sob lip 13, 2019 12:26 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

Nie ma sprawy :wink:
Ja mam na komputerze Windows 10, Paint odrobinę zmienił się w stosunku do tego w Windows XP (nie pamiętam, jaki był w Windows 7), ale odrobinę, głównie wygląd ikonek.

1. Mam zdjęcie na Pulpicie, klikam prawym myszki, wybieram Otwórz za pomocą i wybieram Paint
Obrazek
2. Mogę ewentualnie zmienić rozmiar: wybieram Zmień rozmiar, w pozycji "W poziomie" wpisuję liczbę (to jest procent), o jaki zmieni się moje zdjęcie, ta liczba sama wpisuje się w pozycji "W pionie", ja wybrałam 30, żeby było dobrze wszystko widać
Obrazek
3. Przystępuję do wpisywania tekstu, wybieram ikonkę "A" w sekcji Narzędzia
Obrazek
4. Pasek zmienia się, otwierają się Narzędzia tekstu. Klikam na zdjęciu w miejscu, w którym ma być mój tekst lub gdziekolwiek - można go później przesunąć, pokazuje się ramka z migającym kursorem
Obrazek
5. Wpisuję mój tekst. Na tym screenie pokazałam od razu zaznaczanie tekstu, jeśli chcemy go sformatować, w tym celu klikamy lewym klawiszem myszki i przesuwamy po całym tekście
Obrazek
6. i 7. Tekst jest zaznaczony, teraz można zmienić czcionkę, wielkość, kolor, podkreślić, pogrubić lub pochylić - jak w edytorze tekstu np. w Wordzie
Obrazek

Obrazek
8. i 9. Jeżeli powiększę tekst, może on nie zmieścić się w okienku. Wtedy chwytam lewym klawiszem myszki za kwadracik w rogu ramki, kursor zmienia się na wektor pod kątem 45 stopni z grotami na obu końcach (kursor nie pokazuje się na PrintScreenie :?: ) i rozciągam ramkę do potrzebnej wielkości
Obrazek

Obrazek
10. Mogę przesunąć sformatowany tekst w dowolne miejsce, w tym celu podjeżdżam myszką na ramkę, w dowolnym jej miejscu i obserwuję, kiedy kursor zmieni się na krzyżyk z dwu prostopadłych wektorów zakończonych grotami na obu końcach, wtedy klikam lewym myszki i przesuwam ramkę z tekstem w miejsce, które mnie interesuje. Jeśli uznam, że tak może zostać, klikam lewym myszki w dowolnym miejscu zdjęcia i jeszcze Esc z klawiatury - znika mi ramka, tekst jest gotowy i już nieformatowalny. Zapisuję zdjęcie na Pulpicie czy gdzie tam mi trzeba
Obrazek

Jeśli coś będziesz chciała dopytać - pytaj :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Post » Pt lip 19, 2019 10:54 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

Kasiu, bardzo ci dizękuję, wczoraj wypróbowałam i chciałam sie tu pochwalić, ale mi wywaliło net :evil: drugi raz nie miałam sił znów , ale załapałam, mam nadzieję (na windows7 ) :wink: :ok:

alessandra

Post » Pt lip 19, 2019 21:03 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

Na pewno załapałaś :ok:

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Post » Pon lip 22, 2019 16:25 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

mam nadzieje,że mir.ka nam zareprezentuje myjke eco w akcji :lol: ale zanim to nastąpi
poglądowo tak sie u mnie prezentuje ręcznik dla gości bawełniany z domieszką akrylu :)
ObrazekObrazek

https://www.etsy.com/listing/696106310/ ... e_active_9

i w kompletach z myjką :)

Obrazek

https://www.etsy.com/listing/697354632/ ... e_active_7

Ostatnio turkusowy zestaw był bardzo miłym prezentem na urodziny :wink:

wymiary , opis i wiecej zdjeć po kliknięciu w link , zapraszam , chociaz do poogladania :wink:

alessandra

Post » Pon lip 22, 2019 16:33 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...ręcznik dla gosci

jak już jestesmy przy fijoletach .. i nie mówcie ,ż eupały kotom przeszkadzają :lol:

Obrazek

alessandra

Post » Pon lip 22, 2019 17:39 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...ręcznik dla gosci

alessandra pisze:jak już jestesmy przy fijoletach .. i nie mówcie ,ż eupały kotom przeszkadzają :lol:

Obrazek

:1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lip 22, 2019 17:40 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bawełniana myjka eco

[quote="alessandra"]mam nadzieje,że mir.ka nam zareprezentuje myjke eco w akcji :lol: ale zanim to nastąpi
poglądowo tak sie u mnie prezentuje ręcznik dla gości bawełniany z domieszką akrylu :)
ObrazekObrazek

jak zaprezentuje? 8O
pod prysznicem? 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lip 23, 2019 10:09 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...ręcznik dla gosci

mir.ka to ręcznik do rąk dla gości , nie myjka :ryk: ale ja tam w fantazje nie wnikam co kto tam z gośćmi robi :ryk: :ryk: :ryk:
ten jest duzy , a te w kompletach jeszcze wieksze , myjka ma 24cm x 24cm , reczniki 37-40cm x 37-40cm :wink:

alessandra

[poprzednia][następna]