Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kulfon pisze:Tak, w dalszym ciagu szuka domku. Dzwonilam jednak do tego chlopaka, powiedzial mi ze jest spore zainteresowanie, duzo osob sie nim interesuje, wiec teraz trzymajmy kciuki zeby wsrod tych osob ktore sa nim zainteresowane byl jego czlowiek.
Kulfon pisze:Dzwonilam dzisiaj ponownie do tego przemilego chlopaka, powiedzial mi ze kot do czasu znalezienia domu zostaje u niego, ze nie bedzie w azylu w Konstancinie. To sa informacje ktore uzyskalam od tego mlodzienca ( bardzo mily, wrazliwy, powazny czlowiek ).
Wiec w obecnej sytuacji to sama juz nic nie wiem, po co transport jesli kotek zostaje w Moragu.
Kulfon pisze:Dzwonilam dzisiaj ponownie do tego przemilego chlopaka, powiedzial mi ze kot do czasu znalezienia domu zostaje u niego, ze nie bedzie w azylu w Konstancinie. To sa informacje ktore uzyskalam od tego mlodzienca ( bardzo mily, wrazliwy, powazny czlowiek ).
Wiec w obecnej sytuacji to sama juz nic nie wiem, po co transport jesli kotek zostaje w Moragu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości