jolabuk5 pisze:Mądra koteczka
w sumie na tym fotelu ma aktualnie 3 kocyki...od Ewar
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Mądra koteczka
MonikaMroz pisze:I Elenka na zdjęciu![]()
Tofik czatujący na miesko![]()
mądry kotek wie gdzie ma pilnować
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:I Elenka na zdjęciu![]()
Tofik jak tylko wyczuje cos dobrego to pierwszy do jedzenia
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:I Elenka na zdjęciu![]()
Tofik jak tylko wyczuje cos dobrego to pierwszy do jedzenia
Jak mój Hugo.
klaudiafj pisze:Ale powiem Ci, że ta Tośka się drze do mnie, że nic się w tej sprawie nie zmieniłoJak śpimy - ja w łóżku, a ona w upały na biurku, albo na oknie - i ja już zaczynam się budzić i się poruszę to ten kot nawet nie wstanie do siedzenia, tylko taki leżący zaczyna się wydzierać wydając piski alarmowe i ogólnie woła i woła. I muszę podjeść i dotkąć, pocałować. I wtedy zadowolony z ogonem na baczność idzie na posiłek.
Wczoraj dałam jeść kotom i poszłam do toalety po chwili. Siedzę, przychodzi Tosia i plącze mi się pod nogami i popiskuje. Pytam - zjadłaś? - a ona pisk w tym E takie wysokie - NIIIIIEEEEEEEEE!
Poszłam zobaczyć i faktycznie jedzenie ruszone niezjedzone.
A jak mówi TAK to wtedy jest krótki dżwięk piszczący - umm!
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ale powiem Ci, że ta Tośka się drze do mnie, że nic się w tej sprawie nie zmieniłoJak śpimy - ja w łóżku, a ona w upały na biurku, albo na oknie - i ja już zaczynam się budzić i się poruszę to ten kot nawet nie wstanie do siedzenia, tylko taki leżący zaczyna się wydzierać wydając piski alarmowe i ogólnie woła i woła. I muszę podjeść i dotkąć, pocałować. I wtedy zadowolony z ogonem na baczność idzie na posiłek.
Wczoraj dałam jeść kotom i poszłam do toalety po chwili. Siedzę, przychodzi Tosia i plącze mi się pod nogami i popiskuje. Pytam - zjadłaś? - a ona pisk w tym E takie wysokie - NIIIIIEEEEEEEEE!
Poszłam zobaczyć i faktycznie jedzenie ruszone niezjedzone.
A jak mówi TAK to wtedy jest krótki dżwięk piszczący - umm!
no bo jak to sama miała jeść
Nul pisze:O jaki Tofik nabiurkowy na poprzedniej stronieU nas Feliś ostatnio jest głównie kotem nastolnym, że się tak wyrażę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości