DT u Bastet. GWIAZDKA ♥ W ilu stopniach prać pchły?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 25, 2019 7:40 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

U mnie Mikuś i Bemolek takie cycochy były. Już same po kastracji a do cyców się dossywały. Potrzeba im było bliskości a koty na to pozwalały. Bo o ile Mikusiowi mama piastowała. O tyle Bemolkowi nasz tymczas Wulkan cyca dawał.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro cze 26, 2019 10:11 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

Cześć Kochane, ja teraz, przy ośmiu kotach w chałupie i pracy nie bardzo mam czas na cokolwiek...
Także przepraszam za milczenie. Kociaki są już ogłaszane, jak wiecie, bo jeszcze troszkę czasu minie, zanim znajdą domki. To znaczy ogłaszane są Rysiu vel Haker i Hipek, bo Leoś zostaje z nami :)
Leoś i Rysiu to właśnie takie cycochy są. Zawsze po śniadaniu w postaci tacki lub mięska idą się przyssać do mamy. A niech mają! Oby jak najdłużej było im to dane. Masz rację, ASK@, to jeszcze maleństwa są. Ale już na firankach się huśtają... :strach:
Dla Was porannie: Rysieczek:
Obrazek
Obrazek

Hipciunio:
Obrazek
Obrazek

Boszszsz... ta uroda mnie POWALA! :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro cze 26, 2019 10:27 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

no fakt, człowiek od samego patrzenia na nie się rozpływa. Jak to Leoś zostaje z Wami? :201413 To nie bierze go ta pani co chce Himalayę? Przez upały nie nadążam :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Śro cze 26, 2019 10:28 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

Kciuki za domki. :ok:

Osobiście jestem za tym by każdy adopcyjny kot poszedł do domu. Dlaczego? Dlatego ,że ZAWSZE w jakimś miocie ,towarzystwie ... trafić się może nie adopcyjny z różnych powodów. Jest zbyt nieśmiały, nie znajduje chętnego, zbyt chory... Wtedy on zostaje. Ma miejsce u mnie na dożycie, chorowanie, umarcie . Dlatego, że jutro na ulicy znajdę może kolejnego a i tak mam przepełnienie. Trudno dopchać a wezmę. Bo nie zostawię. Wiem jak trudno z miłością się rozstać. Przechodziłam przez to. Na dzień dzisiejszy żałuję ,że tych kotów nie puściłam na swoje. Mimo całej naszej miłości i dbałosci, u siebie miały by lepiej. Chyba lepiej. To trudne tematy.
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 26, 2019 11:40 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

To jest troszkę inaczej z Leośkiem. Nie napisałam, że zostaje u mnie na wieki, ale, że zostaje z nami :) To znaczy na razie będzie u mnie jeszcze przez parę miesięcy, dopóki nie podrośnie trochę. Dopiero potem pójdzie do mojej znajomej, która bierze mamę. Powód tego jest taki, że ona ma starego, nielubiącego kotów psa, który jeździ na wózku lub jest noszony, bo już nie chodzi. On wprawdzie jest na dole (to jest domek), a inna jej kotka mieszka na górze. Rzadko kiedy się spotykają. Ale obie zgodnie stwierdziłyśmy, że nasza mamuśka - Himalaya - w razie czego poradzi sobie z odstraszeniem takiego psa. A maluch nie. Dlatego na razie będzie u mnie, dopóki nie podrośnie. Potem go weźmie.
To bardzo solidna firma, także wierzę jej. Teraz mamuśce trzeba zakraplać oczy, bo zrobiło jej się zapalenie spojówek. Sama nie jestem w stanie tego zrobić, bo dziczy. Więc moja znajoma przychodzi do mnie dwa razy dziennie od tygodnia, i pomaga. Naprawdę jest godna zaufania. Poza tym ona jeszcze chce zrobić zabezpieczenie na schody, aby maluchowi - a potem jż podrostkowi (Leosiowi) nic się nie stało, jak już do niej trafi. Także tak to wygląda :)

Leoś to taki nasz kotek, ale ostatecznie nie zostanie u mnie.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro cze 26, 2019 19:53 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

To honor zwracam :lol: Inaczej zrozumiałam wpis.
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 26, 2019 20:15 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

ASK@ pisze:To honor zwracam :lol: Inaczej zrozumiałam wpis.

Nie, no co Ty ;) Starczą mi moje koty ;)I tak są bardzo kasożerne bestie... ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob cze 29, 2019 0:08 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

Szaleństwa chłopaków :)

Miłej soboty! <3
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob cze 29, 2019 1:32 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

Kulturalnie się bawią - po kolei.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob cze 29, 2019 7:35 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

Cudne słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 29, 2019 12:04 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. WIELKI ŚWIAT

mziel52 pisze:Kulturalnie się bawią - po kolei.

Rzeczywiście, grzecznie czekają na swoją kolejkę :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob cze 29, 2019 18:47 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipcio, Rysiu, Leoś. CHŁOPAKI SZA

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

[poprzednia][następna]