Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Też myślę, że podolog potrzebny. Ja byłam w takim punkcie blisko Piotrkowskiej, przy kościele ewangelickim.
aga66 pisze:Oby klamra pomogła! Pomnik piękny, taki elegancki i widać że zadbany. Choć tyle można zrobić dla bliskich po ich odejściu.
Ewa L. pisze:aga66 pisze:Oby klamra pomogła! Pomnik piękny, taki elegancki i widać że zadbany. Choć tyle można zrobić dla bliskich po ich odejściu.
Jest nowiutki bo stawiany był kilka dni przed Wielkanocą. Zamówiłyśmy go z mamą w zeszłym roku dla babci - to mama taty - dlatego babcia jest pierwsza na tablicy. Był już gotowy jak tata zachorował i czekałyśmy z jego postawieniem jak się tacie polepszy. Niestety wyszło jak wyszło i musiałyśmy dopisać tatę do tablicy. Czekałyśmy pół roku aby go postawić żeby ziemia się dobrze ułożyła bo zrobiłyśmy przy okazji pogrzebu grób głębinowy.
Jest fajny i nie kłopotliwy w utrzymaniu . Wystarczy mokra ścierka i lśni.
Mam nadzieję , że uda mi się naprawić mój paznokieć.
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:I doradził?
Dostalam skierowanie na echo serca na 27 lipca i wyznaczona wizyte mam na 27 sierpnia do kardiologa.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:I doradził?
Dostalam skierowanie na echo serca na 27 lipca i wyznaczona wizyte mam na 27 sierpnia do kardiologa.
na echo serca tak długo sie czeka ???
MatkoTo mój mąż sie wykończy...
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:I doradził?
na echo serca tak długo sie czeka ???
MatkoTo mój mąż sie wykończy...
Miesiac to i tak bardzo krotko jak na NFZ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, włóczka i 27 gości