To chyba każde tak mają .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Takie piękne wspomnienia kociomłodosciten czas płynie tak szybko....
Ewa L. pisze:Dziś pracowałam do północy bo miałam remanent i musiałam oczywiście sama policzyć całą chłodnię i towar na stoisku. Na moje szczęście udało mi się wyrobić i gdy wybiła północ spakowałam się i zawołałam koleżankę by mnie wypuściła . Trochę się zdziwiła i mówi - To ty już wychodzisz przecież dopiero dwunasta. Odpowiedziałam jej grzecznie , że ja jak Kopciuszek gdy wybije północ spitalam do domku zmienić bajkę na Śpiącą Królewnę .
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Dziś pracowałam do północy bo miałam remanent i musiałam oczywiście sama policzyć całą chłodnię i towar na stoisku. Na moje szczęście udało mi się wyrobić i gdy wybiła północ spakowałam się i zawołałam koleżankę by mnie wypuściła . Trochę się zdziwiła i mówi - To ty już wychodzisz przecież dopiero dwunasta. Odpowiedziałam jej grzecznie , że ja jak Kopciuszek gdy wybije północ spitalam do domku zmienić bajkę na Śpiącą Królewnę .
Fajne![]()
A Zuzię i Sabcię czasem sama myliłam, jak widać było tylko kawalek kotaRzeczywiście są podobne
MB&Ofelia pisze:Żyjesz Ewciu w tym upale? Ja ledwo ledwo. Po obiedzie mi się zdrzemnęło - na meczu siatkówki. Ledwo się zwlekłam po drzemce, bo musiałam potuptać do sklepu po chleb i pomidorki.
MB&Ofelia pisze:Ja nawet balkon zamknęłam bo wieje (ciepły wiatr) i to w stronę balkonu. Wieje mocno, tak przed-burzowo, ale obawiam się że jednak burzy nie będzie. A szkoda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, zuza i 76 gości