(4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szarcia(*),Deesiu kocham Cię (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 11, 2019 11:11 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

SabaS mam czas do końca tygodnia, czyli..do jutra.
Na razie mam 600do zapłaty łącznie ze 130zl za wczorajszy dzien.bo system sumuje kwotę do zapłaty.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 11, 2019 13:13 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzeniu napisz mi nr konta.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob maja 11, 2019 15:40 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Na razie tylko opiszę dzisiejszą wizytę. Czekałyśmy w kolejce godzinę, bo jkednak się okazało że trzeba czekać normalnie jak na wizytę. Choć informację miałam inną. No siedzę i się trochę denerwuję, ale się w myślach strofuję ze nie jedna DeeDee jest tu chora i zebym nie była roszczeniowa, bo nie tylko ja tu dużo płacę. Po pół godzinie Dee nie wytrzymała - strasznie płakała, denerwowała się, zę wet prowadząca, która miała dzisiaj pacjentów na zapisy po przyjęciu aktualnego zaprosiła nas do gabinetu mimo zę kolejny pacjent czekał, bo nie mogła już wytrzymać tego, ze tyle czekamy. Dee przytytła 20dkg - co jest podobno dobrym znakiem, miała temp 39,1 (ale po dwóch godzinach już 38,3 czyli to była kwestia nerwów) no i tyle. Po 11 [poszła na kroplówkę, ale wściekła była i chciała uciekać ze stołu w gabinecie.
Ma nopwy kubraczek. Wprawdzie w drodze powrotnej strasznnie się wierciła i znowu jej spadł, ale niedługo będzie Blue i jej go poprawimy,. bo naprawdę jest inny, wiekszy i można go spokojnie dobrze zawiązać. Sama nie chcę jej teraz denerwować, odpoczywa sobie pod drapakiem.
Przed chwila rozmawiałam z wet przez telefon i ona widzi Dee w bardzo dobrej formie. Jak na to z czym startopwała, czyli silny kk, chore dziąsła, ropa w nosie, chora łapa to naprawdę zniosła zabieg dobrze i wygląda też dobrze. ODPUKUJEMY WSZYSCY I TRZYMAMY NADAL KCIUKI.
Jeśli będzie tak dalej to dożylne kroplówki do wtorku i za tydzień zdjęcie szwów. Jeśli byłob y coś gorzej lubinaczej to będziemy reagować na bieżąco.
Wczoiraj 130, dzisiaj 94, ale wszystko wpiszę w rozliczeniu, tylko za czas jakiś.
Mam sajgon w chałupie, trochę chcę go ogarnąc no i ide po zakupy, bo jutro niehandlowa przecież..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 16:58 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenko jesteśmy i my. Tylko słów brak by głupio nie brzmiało. Los nie odpuszcza. Drań.
Trzymamy wielkie kciuki! Niech już będzie dobrze :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob maja 11, 2019 17:07 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

ASK@ pisze:Marzenko jesteśmy i my. Tylko słów brak by głupio nie brzmiało. Los nie odpuszcza. Drań.
Trzymamy wielkie kciuki! Niech już będzie dobrze :ok:

Ano. Ale ja już jestem w takim zawieszeniu (?) nie wiem jak to nazwać, ze muszę po prostu przetrzymać. Choć łupnie są.
Np. wczoraj miałam bardzo ciężkie popołudnie, gdy zapoznawałam się z wynikami analizy dokumentacji medycznej Mamy z oiomu i no.... Będę działać i nie odpuszczę. Tak to ujmę.

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 17:10 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Trzymam kciuki za DeeDee! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob maja 11, 2019 19:37 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Dziękuję wszystkim za wszystko, to ja, DeeDee

Obrazek

Marzenia11

Post » Sob maja 11, 2019 19:43 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

DeeDee biedroneczka :ok: kciuki cały czas są za zdrowienie i za dobre wieści

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob maja 11, 2019 19:50 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenia11 pisze:Tak widziałam w nocy. Dziękuję! Nie odpisałem Ci? Przyda się, na pewno. Jeszcze dostałam fajne torebki i w planach jest zrobienie bazarkow.

Nie, nie dostałam żadnej wiadomości
Napisałam emaila

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob maja 11, 2019 20:09 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenia11 pisze:Dziękuję wszystkim za wszystko, to ja, DeeDee

Obrazek

Jak ślicznie jej w tym kubraczku :1luvu:
Zdrowiej koteńko :1luvu: :201461
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob maja 11, 2019 20:13 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenia11 pisze:Dziękuję wszystkim za wszystko, to ja, DeeDee

Obrazek

DeeDee, do pysia Ci w tym kubraczku, ale pewnie marzysz, zeby go zdjąć :1luvu:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie maja 12, 2019 6:51 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Jaka ona śliczna w tym kubraczku, taka bezbronna sie wydaje.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie maja 12, 2019 6:52 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Dzisiaj się rozkichałam - DeeDee. Ps. Duża się bardzo zmartwiła i robi mi inhalacje.

Marzenia11

Post » Nie maja 12, 2019 7:05 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

No kichnęła jak trąba (czyli po swojemu) ze trzy razy i oczko bardziej załzawione. Cóż, trudno się dziwić, była chora podczas operacji , dodatkowo dzisiaj jest trzecia dobra po operacji no i jezdżenuie (przeciągi np w metrze) i siedzenie w lecznicy to stres, który też nie sprzyja. Mam nadzieję opanować sytuację inhalacjami, zrobiłam bardzo delikatnie (moze za bardzo) zeby nie podrażnić oczu.

Szuka jedzenia, siada w kuchni pod zlewem i prosi abym ją wsadziła na parapet, gdzie stoi miska z chrupkami. Dzisiaj pozostałe koty dostały gourmeta i trochę zostało w miseczce -Dee podeszła, powąchała, ale nie chciała jeść. Conva też mniej chętnie, ale zjadła, to pewnie przez ten zwiększony katar.

A kubrak? Ten jest super. Wczoraj była Blue :1luvu: :1luvu: :1luvu: i go dobrze zawiązała i już wiem, na czym polega problem i jak ma być zawiązany. Natomiast ten czerwony, rozmiar S :strach: to była mega porażka personelu, nawet przy poprawnym zawiązaniu by się nie udało go normalnie nosić. Zdjęcia mam w nowym telefonie, który mi nie współpracuje z kompem i nie mogę ich zgrać - jak mi się uda to powstawiam. W każdym razxie w tym pomarańczowym i dobrze zawiązanym Dees spała wyciągnięta jak struna pod kaloryferem.

Marzenia11

Post » Nie maja 12, 2019 8:23 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Dobrze, że toleruje kubraczek.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]