W konkurencji, gdzie wraz z nim byly dwa kocurki

i dziekuje wszystkim za kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
carmella pisze:Kaska pisze:carmella pisze:Myszko . xww czy na klatce z Miszka bylo ogloszenie o Davidku??
bo widzialam kotka w latki i ogloszenie takie "jarkowe" (ascalitiona)
rudego wiadzialam
tak - to byla klatka Miszki
ludzie rwali to ogloszenie Dawidka - specjalnie go Myszka wziela, bo do Mamuta podobny
a 3 klatki dalej na rogu w kierunku okien 2 piekne norwegi to byli Zbójcerze Megi Oberhexe
a no to ja stalam przy tej klatce z moim pieknym identyfikatorem z miau, ale chyba Myszka mnie nie chciala znac.
carmella pisze:Szkoda, ze FiFe nie uznaje tych kotow, ale mysle ze to sie wkrotce zmieni.
carmella pisze:Szkoda, ze FiFe nie uznaje tych kotow, ale mysle ze to sie wkrotce zmieni.
Oberhexe pisze:carmella pisze:Szkoda, ze FiFe nie uznaje tych kotow, ale mysle ze to sie wkrotce zmieni.
A podzielisz się wiedzą, na jakiej podstawie tak uważasz?
Myszka.xww pisze:carmella pisze:Kaska pisze:carmella pisze:Myszko . xww czy na klatce z Miszka bylo ogloszenie o Davidku??
bo widzialam kotka w latki i ogloszenie takie "jarkowe" (ascalitiona)
rudego wiadzialam
tak - to byla klatka Miszki
ludzie rwali to ogloszenie Dawidka - specjalnie go Myszka wziela, bo do Mamuta podobny
a 3 klatki dalej na rogu w kierunku okien 2 piekne norwegi to byli Zbójcerze Megi Oberhexe
a no to ja stalam przy tej klatce z moim pieknym identyfikatorem z miau, ale chyba Myszka mnie nie chciala znac.
Najmocniej sercecznie i unizenie przepraszam.
A moze gdybys zawolala, to byloby latwiej?
carmella pisze:Przepraszam, ze wtracilam swoje zdanie do dyskusji wystawowych - ja ktora sie nie znam - jakos mam wrazenie, ze Was poirytowalam![]()
ascalithion pisze:Sensacja to są kolejne dary dla kotów CK od wystawowicza - Jankesa. Łobuzeria słodka, co dostanie jakieś smakołyki na wystawach to CKotom daje. I do tego sanitaria i miseczki! Oberhexowie - DZIEKUJEMY!![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon, zuza i 36 gości