Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blue pisze:Jeśli chcesz to Ci załatwię zaświadczenie od weta na temat przydatności Toli do hodowli/pseudohodowli.
Jaspis pisze:... Mnożenia nie będzie. Współlokatorka, wcale nie fantomowa, po prostu ciężko pracująca na nas tu wszystkich i przez to ciut rzadziej obecna, jest osobą mocno naiwną, ale nie głupią. I szczerze kocha Trąbę Jerychońską...
Rozważamy różne opcje, ale to doktór zadecyduje, co dziać się będzie.
Kazia pisze:...
Jak do tej pory, i właścicielka i Jaspis zdają egzamin na celująco.
Tylko tyle i aż tyle.
Ja osobiście zaufałabym Jaspis w ciemno, opierając się na jej wpisach w wątku.
Dla mnie to bardzo mądra i odpowiedzialna dziewczyna jest.
Blue pisze:Ewar - nie wiem czy przesadziłam. Napisałam co czuję. Za często o swoich uczuciach nie piszę, zwykle skupiam się na działaniu ale robotem nie jestem. Czasem mi bywa przykro. Czasem to czego się obawiam staje się faktem. No, zdarza się.
Arcana - dziękuję za odpowiedź na to co napisałam. Faktycznie, po tym całym forumowym zaangazowaniu i moim w tym udziale Twoje słowa mocno mnie trafiły. Po Twojej wypowiedzi jest mi lżej na duchu.
Blue pisze:Ewar - nie wiem czy przesadziłam. Napisałam co czuję. Za często o swoich uczuciach nie piszę, zwykle skupiam się na działaniu ale robotem nie jestem. Czasem mi bywa przykro. Czasem to czego się obawiam staje się faktem. No, zdarza się.
Baltimoore pisze:Ewar w związku z tym daj już proszę spokój, nie ma co ciągnąć, przepychać się i zaogniać.
ewar pisze:Baltimoore pisze:Ewar w związku z tym daj już proszę spokój, nie ma co ciągnąć, przepychać się i zaogniać.
Nie ciągnę, tylko odpowiadam, to Ty ciągniesz. Bardzo Cię proszę, nie pouczaj mnie. Nie Ty, dobrze?
ewar pisze:Przesadziłaś, bo nikt Ci zarzutów o zdefraudowanie pieniędzy nie czynił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Ask Jeeves [Bot], Google Adsense [Bot], MSN [Bot], nfd, W3C [Validator], Yahoo [Bot] i 168 gości