Pralcia zaprasza 6 PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 01, 2019 17:31 Re: Pralcia zaprasza 6

Zjadłem tego indyka, co się ma marnować
Sylwuś :oops:

Dostałam nową saszetkę, ale pyszna. Dużo sosiku i w ogóle. Nie wiem, czemu duża mi takich żałuje
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 01, 2019 18:26 Re: Pralcia zaprasza 6

MalgWroclaw pisze:Zjadłem tego indyka, co się ma marnować
Sylwuś :oops:

Dostałam nową saszetkę, ale pyszna. Dużo sosiku i w ogóle. Nie wiem, czemu duża mi takich żałuje
Pralcia

Dobrze zrobiłeś Sylwusiu! Na zdrówko! :catmilk: :1luvu:
Pralinko, pewnie te saszetki nie są bardzo zdrowe i dlatego Duża ci nie daje :201461 Ale fajnie, ze teraz dała i zjadłaś :catmilk: :love:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt mar 01, 2019 18:56 Re: Pralcia zaprasza 6

Pralcia. Jak fajmnie że ci posmakowała szaszetku. Lubię szaszetki ale ta @ Duża daje ino miąso i miąso :evil:
A dzisiaj to wogóle przegła okropecznie! Tak okropecznie długo jej nie było, a my kotki już się słoniałyśmy na łapciach z głoda!
Mówi że była na zakupach. Ale dla nas kotow nic nie kupiała :evil:
No i ma za swoje :twisted: Przez to że jej tak okropecznie długo nie było to nie paczała na skikania w telewizoru i żałuje bo Dziatek mówił że były jakoweś sęsacje.
Książniczka Ofelja wreszcie-po-obiadku
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt mar 01, 2019 19:48 Re: Pralcia zaprasza 6

Pralciu, poproś Duża o te pyszne saszetki.
Poldzia też nie tyka niektórych saszetek, ale Bonifacy jest zadowolony.
Czy to jest Bonifacy to jest zagadka, to jest kot, którego od 8 lat dokarmia moja córka. Pojawił się jak była w ciąży z Olą, nigdy nie przy prowadziła.malych, nigdy jego siku nie śmierdziało. Ola go/ja nazwała Bonifacy. Wygląda na to, że kot ma jakiś dom, ale często się pojawia i głośnym miau domaga się miski. Teraz Adaś zawsze dba aby miska była pełna karmy. Zawsze jak wraca ze żłobka musi kotków nasypać karmy.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt mar 01, 2019 20:46 Re: Pralcia zaprasza 6

MB&Ofelia pisze:Pralcia. Jak fajmnie że ci posmakowała szaszetku. Lubię szaszetki ale ta @ Duża daje ino miąso i miąso :evil:
A dzisiaj to wogóle przegła okropecznie! Tak okropecznie długo jej nie było, a my kotki już się słoniałyśmy na łapciach z głoda!
Mówi że była na zakupach. Ale dla nas kotow nic nie kupiała :evil:
No i ma za swoje :twisted: Przez to że jej tak okropecznie długo nie było to nie paczała na skikania w telewizoru i żałuje bo Dziatek mówił że były jakoweś sęsacje.
Książniczka Ofelja wreszcie-po-obiadku

Ofelku, Ty to pszynajmniej masz miąso, a ja biedny musjałem ostatnio pszez 2 dni jeźć suche! bo ta wredna duża specjalnie, miauczę Ci specjalnie, zrobiła tak żeby moje puszeczki się skończyły przed tym co ona nazywa wypłatom! musiałem zjadać gotowane miąso dla psa, jak... jak pies!
Na całe szcząście dzisiaj już zjadłem, bo pszyszły. duża mówi, że pszyjechały, ale ja wjem lepjej.
Franek oburzony

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt mar 01, 2019 21:49 Re: Pralcia zaprasza 6

Franek. To okropeczne co ci się stało! :strach: Żebyś ty, kot, musiał amciać psowe amciu! :strach: :placz: To... to... to wprost nie do wymiaukania!
No nie wię, weś ty nasiusiaj Dużej do kapciów i za karę nie pusiaj z nią przez całą noc albo i dwie. Kara musi być!
Książniczka Ofelja wszcząśnięta
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt mar 01, 2019 21:58 Re: Pralcia zaprasza 6

Nic siem nie bojaj Ofelku. Już 3 dni nie zrobiłem kupy na schodach :twisted: :twisted: :twisted:
Franek złoczyńca

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt mar 01, 2019 22:11 Re: Pralcia zaprasza 6

Za apetyt

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt mar 01, 2019 22:46 Re: Pralcia zaprasza 6

Teraz zjadłam saszetkę, którą dostałam od Cioci mateosi, w prezencie, duża przyniosła. Szybciutko zjadłam :D
Księżniczka Ofelia, naszej dużej też długo nie było. No, ale przyniosła coś do jedzenia
Pralcia

Biedny Franek :(
Wracałam do domu i usłyszałam rumor w śmietniku. Z pojemnika na śmieci wyskakiwała właśnie kotka. Kiedyś, przed laty, dyskutowałam z sąsiadką, która mówiła, żeby nie zamykać pojemników, bo koty tam sobie wchodzą, a ja mówiłam, że po co tam mają wchodzić, to nie jest bezpieczne i pojemnik powinien być zamknięty. Żadne nie są zamknięte, są nawet tak stawiane, że zamknięcie jest przy ścianie. No i właśnie się przekonałam, że koty wchodzą, czy raczek wskakują do środka. Kotce dałam saszetkę i przypilnowałam, żeby nikt jej nie niepokoił, jak jadła.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob mar 02, 2019 6:55 Re: Pralcia zaprasza 6

Właśnie zjadłam śniadanie, całą zdrową saszetkę, odpowiednią dla mnie. I poszłam pod kocyk, a duża biegnie do kotów na podwórko. Nie chciałam dużej martwić, duża tak strasznie się martwi, że nie można na to patrzeć. Powiedziała, że jestem najdzielniejsza na świecie i że jestem najcudowniejszą kotką w kosmosie. I najważniejszą osobą ze wszystkich
Pralcia

8O
chciała zjeść i nie mogłam iść najpierw na podwórko, dałam jej śniadanie. Zjadła całą saszetkę, od razu, całą saszetkę odpowiednią dla niej
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob mar 02, 2019 7:04 Re: Pralcia zaprasza 6

Na zdrowie Pralciu :D

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob mar 02, 2019 8:13 Re: Pralcia zaprasza 6

Duża już wróciła, coś robiła, mówi, że jedna kotka czekała na śniadanie
Pralcia

Teraz my
Kubuś, Klusia i Sylwuś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob mar 02, 2019 8:45 Re: Pralcia zaprasza 6

Pralcia. U nas śniodanko w miseczkach ale my kotki jeszcze nie głodmne i paczamy przez okienko i grzejemy futerka na słoneczku. Wredmna Duża nie chce otworzyć bałkona bo mówi że zimno :roll: No i Duża chce najsampierw poleźć do sklepu a późmniej jechać na latacze. I znowuż nas kotki zostawi na długo :placz: :placz: :placz: :evil:
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob mar 02, 2019 23:10 Re: Pralcia zaprasza 6

brawo Pralcia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 03, 2019 1:31 Re: Pralcia zaprasza 6

MalgWroclaw pisze:Właśnie zjadłam śniadanie, całą zdrową saszetkę, odpowiednią dla mnie. I poszłam pod kocyk, a duża biegnie do kotów na podwórko. Nie chciałam dużej martwić, duża tak strasznie się martwi, że nie można na to patrzeć. Powiedziała, że jestem najdzielniejsza na świecie i że jestem najcudowniejszą kotką w kosmosie. I najważniejszą osobą ze wszystkich
Pralcia

8O
chciała zjeść i nie mogłam iść najpierw na podwórko, dałam jej śniadanie. Zjadła całą saszetkę, od razu, całą saszetkę odpowiednią dla niej

Jesteś Najcudowniejsza i Najdzielniejsza Pralciu i Duża kocha Cię najbardziej na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

[poprzednia][następna]