Sylwuś

Dostałam nową saszetkę, ale pyszna. Dużo sosiku i w ogóle. Nie wiem, czemu duża mi takich żałuje
Pralcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Zjadłem tego indyka, co się ma marnować
Sylwuś![]()
Dostałam nową saszetkę, ale pyszna. Dużo sosiku i w ogóle. Nie wiem, czemu duża mi takich żałuje
Pralcia
MB&Ofelia pisze:Pralcia. Jak fajmnie że ci posmakowała szaszetku. Lubię szaszetki ale ta @ Duża daje ino miąso i miąso![]()
A dzisiaj to wogóle przegła okropecznie! Tak okropecznie długo jej nie było, a my kotki już się słoniałyśmy na łapciach z głoda!
Mówi że była na zakupach. Ale dla nas kotow nic nie kupiała![]()
No i ma za swojePrzez to że jej tak okropecznie długo nie było to nie paczała na skikania w telewizoru i żałuje bo Dziatek mówił że były jakoweś sęsacje.
Książniczka Ofelja wreszcie-po-obiadku
MalgWroclaw pisze:Właśnie zjadłam śniadanie, całą zdrową saszetkę, odpowiednią dla mnie. I poszłam pod kocyk, a duża biegnie do kotów na podwórko. Nie chciałam dużej martwić, duża tak strasznie się martwi, że nie można na to patrzeć. Powiedziała, że jestem najdzielniejsza na świecie i że jestem najcudowniejszą kotką w kosmosie. I najważniejszą osobą ze wszystkich
Pralcia
![]()
chciała zjeść i nie mogłam iść najpierw na podwórko, dałam jej śniadanie. Zjadła całą saszetkę, od razu, całą saszetkę odpowiednią dla niej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 15 gości