Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ana pisze:Carnidazol występuje pod nazwami handlowymi:
Spartrix, Pantrix, Gambamix
Tu można kupić Gamabix w tabletkach o gramaturze odpowiedniej dla jednego gołębia, wiec malutkie, nie trzeba by dzielić.
Strona jest również w j. angielskim:
https://www.brieftaubenshop.de/en/produ ... bletten-2/
60 tabletek za 22,46 EURO, wysyłają za granicę.
https://www.brieftaubenshop.de/en/payment-methods/
płatność dla nabywców zagranicznych:
– Prepayment via transfer
– Payment via PayPal
Co fajne, mają serwis informacyjny przez Whatsappa (na górze każdej strony), czyli można pogadać w cenie internetu. Firma na terenie Niemiec, więc pewnie niemiecki preferowany.
KotwKratke pisze:Nasza przyjaciółka niedawno kupiła devona z rzęsistkiem (mieszka w DE), leczyła spatrixem według schematu 1 tabletka na pól kg ciała według takiego schematu:
Dawkowanie: 1 tabl na 0,5 kg Wagi kota. (czyli kot 5 kg dostaje 10 tabl) 2 dni pod rzad, 6 dni przerwy i na 7 dzien jeszcze raz. ( czyli daje sie w sumie 3 dawki) Spartrix zabija tez cysty giardi i lambli i dziala od razu.
Niestety, pisałem o 10 dniach bo i moi znajomi na urlopie i teraz to za 8 dni wrócą ...
teraz odę dalej doczytać ....
ana pisze:KotwKratke pisze:Nasza przyjaciółka niedawno kupiła devona z rzęsistkiem (mieszka w DE), leczyła spatrixem według schematu 1 tabletka na pól kg ciała według takiego schematu:
Dawkowanie: 1 tabl na 0,5 kg Wagi kota. (czyli kot 5 kg dostaje 10 tabl) 2 dni pod rzad, 6 dni przerwy i na 7 dzien jeszcze raz. ( czyli daje sie w sumie 3 dawki) Spartrix zabija tez cysty giardi i lambli i dziala od razu.
Niestety, pisałem o 10 dniach bo i moi znajomi na urlopie i teraz to za 8 dni wrócą ...
teraz odę dalej doczytać ....
Jaka ilość substancji czynnej w tabletce?
AnkaCzajka pisze:oczywiście zafunduję ten lek koteczce! muszę jednak wiedzieć dzisiaj, żeby móc jutro zakupić przed pracą. pozdrawiam serdecznie
AnkaCzajka pisze:oczywiście zafunduję ten lek koteczce! muszę jednak wiedzieć dzisiaj, żeby móc jutro zakupić przed pracą. pozdrawiam serdecznie
AnkaCzajka pisze:oczywiście zafunduję ten lek koteczce! muszę jednak wiedzieć dzisiaj, żeby móc jutro zakupić przed pracą.
AnkaCzajka pisze:w takim razie kupię jutro i podam do Polski we wtorek. proszę o adres do wysyłki
oczywiście najlepiej orientujecie się w kuracji, ja jestem dopiero w powijakach, jeżeli chodzi o koty!
AnkaCzajka pisze:oczywiściejeżeli tylko mogę pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Maniek19 i 119 gości