Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Ja też się ludziom dziwię, czasami tak laza bez sensu żeby tylko coś kupić ale nie chciało by mi się iść do sklepu po 3 plasterki salcesonu.
MB&Ofelia pisze:Ewciu, co porabiają kocie panienki? Moja dzisiaj tylko jedzą i śpią
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, co porabiają kocie panienki? Moja dzisiaj tylko jedzą i śpią
Moje myślę , że podobnie spędziły dzień. Niestety ja dopiero od pół godziny jestem w domu.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, co porabiają kocie panienki? Moja dzisiaj tylko jedzą i śpią
Moje myślę , że podobnie spędziły dzień. Niestety ja dopiero od pół godziny jestem w domu.
Ofelia by miauknęła że to "skądal okropeczny" na tak długo kotki zostawiać same![]()
Moje były same przez kilka godzin bo najpierw potuptałam na giełdę, a później na basen. Wyśpią się w dzień, a w nocy pewnie będą szaleć
MB&Ofelia pisze:Oj, jak dawno nie widziałam wiewiórki. U nas w parku są, ale w tych rejonach w których rzadko bywam.
Wczoraj wybrałam się na mały spacerek na ptaki, ale nic ciekawego nie było. Pogoda nie bardzo. Co prawda u nas mrozu nie ma, ale wczoraj co chwilę padał deszcz. Dzisiaj byłby lepszy spacerek, ale nie chciałam rezygnować z basenu i sauny.
MaryLux pisze:fajna wewiura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 89 gości