Bestol pisze:Ale to co mam jest białe, taka spora perła pod dolną powiekąJutro podjadę do lekarza
Bez lekarza się nie obejdzie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bestol pisze:Ale to co mam jest białe, taka spora perła pod dolną powiekąJutro podjadę do lekarza
Bestol pisze:Wiem, że to bolesne. Miałam łyżeczkowaną gradówkę na górnej powiece, ale po zewnętrznej stronie. Zabieg usunięcia tego paskudztwa to była masakraSama gradówka nie bolała, po prostu wyglądała niefajnie, za to jej usunięcie było bardzo niefajne.
Dziś idę do lekarza POZ na 16.50. Sama się boję co mi powie, bo ta perła nie znika i boli coraz mocniejMam nadzieję, że to jakiś jęczmień i uda mi się go pozbyć lekami.
MalgWroclaw pisze:Jak się idzie z marszu do okulisty? Na okulistę (do którego zresztą trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego) zwykle bardzo długo się czeka. Nawet prywatnie są kolejki, skoro na NFZ nie sposób się dostać. Może na ostry dyżur okulistyczny.
Chikita pisze:Czytałaś ulotki ? (ja zawsze czytam, rozdział skutki uboczne mnie fascynuje). Jeśli dobrze pamiętam to Dexamytrex może spowodować jaskrę i zaćmę![]()
Ale zachowujesz odstęp min 30 min pomiędzy kropelkami, a maściami ? Jeśli nie powinnaś tak robić, bo jedno z drugim może się wykluczać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 31 gości