ewkkrem pisze:Ależ Mary, Nie ma się czego wstydzić. Dziś sikaliśmy synchronicznie z Maćkiem, ale ja do swojej kuwety a Maciek do kuwety Nowaków
Inka sikała zawsze do własnej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Ależ Mary, Nie ma się czego wstydzić. Dziś sikaliśmy synchronicznie z Maćkiem, ale ja do swojej kuwety a Maciek do kuwety Nowaków
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ależ Mary, Nie ma się czego wstydzić. Dziś sikaliśmy synchronicznie z Maćkiem, ale ja do swojej kuwety a Maciek do kuwety Nowaków
Chikita pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ależ Mary, Nie ma się czego wstydzić. Dziś sikaliśmy synchronicznie z Maćkiem, ale ja do swojej kuwety a Maciek do kuwety Nowaków
A moja jak mieszkała z nami Bąbel szła tam gdzie było czyściej, ale częściej chodziła do kuwety Bąbla, bo Bąbel zakopywała jej urobek.
ewkkrem pisze:No śmiejcie się, stare kociary, ale był niejeden wątek, z którego wynikało, że właściciel(ka) koty wyrzuca z łazienki podczas kąpieli. Tak więc nie bardzo wiem kto tu zboczony - oni(e) czy ja
Pomijam estetyczny aspekt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości