Cudny, cieszę się że już jesteście na dobrej drodze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Orion ćwiczy na karnawał? Ja bym raczej powiedziała, że ćwiczy do korridy. A Matriś patrzy z politowaniem
![]()
Jak ja idę do kuchni to też się ferajna pojawia chociaż u mnie staruchy. Mało tego, one żebrzą a jak dostaną to jeść nie chcą, bo miejsca z brzuszku brak a ja mam wrażenie, że jedzonko niesmaczne.
Jeden z najwspanialszych widoków to jedzący i brykający kotBrawo Orionku.
Moli25 pisze:Mały ale wariat![]()
Cudny, cieszę się że już jesteście na dobrej drodze
ewkkrem pisze:ŁojMam nadzieję, że Tosia mi wybaczy
![]()
Czy Orion ma troszkę białego? Moja Ruzia miała, tak na oko z 15 białych włosków na brzuszku. Sylwetkę miała też inną ale w końcu była kotką a nie kocurkiem
milva b pisze::1luvu:![]()
![]()
Cudny Orion! Niech rośnie zdrowo![]()
Wstawiaj więcej filmików, proszę
kwiryna pisze:Milo popatrzyc jak sie Orionek bawiKurkuma to ostatnio czesciej kontempluje jak ja sie bawie na jej uzytek :/
Bastet pisze:Orionek ma troszkę białych włosków w obu uszkachI to wszystko z białego. Swoją drogą, pierwszy raz spotykam się, aby czarny kotek miał białe włoski w uszach..
Bastet pisze:mziel52 pisze:Klon mojego Szkrabka z tego Orionka
W typie orientalnym
A pokażesz Szkrabka?Ciekawe, jaki będzie Orion kiedy dorośnie.
mziel52 pisze:Bastet pisze:mziel52 pisze:Klon mojego Szkrabka z tego Orionka
W typie orientalnym
A pokażesz Szkrabka?Ciekawe, jaki będzie Orion kiedy dorośnie.
Szkrabek jest długi - około metra od czubka nosa do końca ogona. Ogon gruby, 30 cm. Futro bardzo miękkie, lekko przedłużane. Pyszczek drobny, wydłużony. No i kot, kiedy nie śpi, to drze japę: to ustąp mu fotel, to jeść, to na kolana, to się pobaw. Na środkowej fotce uchwycona ta mina pełna pretensji.
maczkowa pisze:Oczy mi się zrobiły mokre na widok szalejącego Orionkacudne kocię
i taka panterka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Marmotka, Myszorek i 13 gości