DT u Bastet. 3 kociątka i mama :) "MAMY 3 TYGODNIE" - film

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2018 20:52 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Mały ale wariat :1luvu: :mrgreen:
Cudny, cieszę się że już jesteście na dobrej drodze :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob gru 29, 2018 20:58 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

ewkkrem pisze:Orion ćwiczy na karnawał? Ja bym raczej powiedziała, że ćwiczy do korridy :) . A Matriś patrzy z politowaniem :twisted:
Jak ja idę do kuchni to też się ferajna pojawia chociaż u mnie staruchy. Mało tego, one żebrzą a jak dostaną to jeść nie chcą, bo miejsca z brzuszku brak a ja mam wrażenie, że jedzonko niesmaczne.
Jeden z najwspanialszych widoków to jedzący i brykający kot :mrgreen: Brawo Orionku.

To Tosia patrzy ;) Ona chyba zazdrości Orionkowi. Też by chciała poganiać za wędką, ale on jej nie pozwala. Za każdym razem jest szybszy ;) Matriś śpi na drapaku i jego gówniarzeria nie interesuje ;)

Wiesz, starsze to już wybredne to to. :roll: Ja bym właśnie chciała Orionka nauczyć nie wybrzydzać, tylko jeść wszystko, co mu się daje. Zobaczymy, czy z czasem się nie zbiesi.. :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Sob gru 29, 2018 20:59 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Moli25 pisze:Mały ale wariat :1luvu: :mrgreen:
Cudny, cieszę się że już jesteście na dobrej drodze :1luvu:

Dziękujemy :1luvu: Rzeczywiście wariatuńcio z niego. :D

Jeszcze Wam nagram, jak gania za wędą z piórkami. To dopiero jest prędkość światła!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 21:18 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Łoj :oops: Mam nadzieję, że Tosia mi wybaczy :201494
Czy Orion ma troszkę białego? Moja Ruzia miała, tak na oko z 15 białych włosków na brzuszku. Sylwetkę miała też inną ale w końcu była kotką a nie kocurkiem :P
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob gru 29, 2018 21:19 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudny Orion! Niech rośnie zdrowo :mrgreen:

Wstawiaj więcej filmików, proszę :kotek:
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Sob gru 29, 2018 21:35 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

ewkkrem pisze:Łoj :oops: Mam nadzieję, że Tosia mi wybaczy :201494
Czy Orion ma troszkę białego? Moja Ruzia miała, tak na oko z 15 białych włosków na brzuszku. Sylwetkę miała też inną ale w końcu była kotką a nie kocurkiem :P

Już wybaczyła! :lol:
Orionek ma troszkę białych włosków w obu uszkach :1luvu: I to wszystko z białego. Swoją drogą, pierwszy raz spotykam się, aby czarny kotek miał białe włoski w uszach..

milva b pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudny Orion! Niech rośnie zdrowo :mrgreen:

Wstawiaj więcej filmików, proszę :kotek:

Z przyjemnością :D Jutro wstawię filmik z łowienia "ptaszka" czyli wędki z piórkami.
Ostatnio edytowano Sob gru 29, 2018 21:37 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 21:37 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Milo popatrzyc jak sie Orionek bawi :) Kurkuma to ostatnio czesciej kontempluje jak ja sie bawie na jej uzytek :/
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob gru 29, 2018 21:37 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

kwiryna pisze:Milo popatrzyc jak sie Orionek bawi :) Kurkuma to ostatnio czesciej kontempluje jak ja sie bawie na jej uzytek :/

A ile lat ma kurka? Może to już stateczna dama??
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 21:38 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Bastet pisze:Orionek ma troszkę białych włosków w obu uszkach :1luvu: I to wszystko z białego. Swoją drogą, pierwszy raz spotykam się, aby czarny kotek miał białe włoski w uszach..

UNIKAT!!! :P
Nie sprzedawaj za tanio :lol:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob gru 29, 2018 21:40 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Bastet pisze:
mziel52 pisze:Klon mojego Szkrabka z tego Orionka :)
W typie orientalnym ;)

A pokażesz Szkrabka? :) Ciekawe, jaki będzie Orion kiedy dorośnie.

Szkrabek jest długi - około metra od czubka nosa do końca ogona. Ogon gruby, 30 cm. Futro bardzo miękkie, lekko przedłużane. Pyszczek drobny, wydłużony. No i kot, kiedy nie śpi, to drze japę: to ustąp mu fotel, to jeść, to na kolana, to się pobaw. Na środkowej fotce uchwycona ta mina pełna pretensji.

Obrazek
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob gru 29, 2018 21:41 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Oczy mi się zrobiły mokre na widok szalejącego Orionka :) cudne kocię :) i taka panterka :)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Sob gru 29, 2018 21:42 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Tu macie uszko z białymi włoskami. Fotka sprzed chwili :)
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 21:46 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

mziel52 pisze:
Bastet pisze:
mziel52 pisze:Klon mojego Szkrabka z tego Orionka :)
W typie orientalnym ;)

A pokażesz Szkrabka? :) Ciekawe, jaki będzie Orion kiedy dorośnie.

Szkrabek jest długi - około metra od czubka nosa do końca ogona. Ogon gruby, 30 cm. Futro bardzo miękkie, lekko przedłużane. Pyszczek drobny, wydłużony. No i kot, kiedy nie śpi, to drze japę: to ustąp mu fotel, to jeść, to na kolana, to się pobaw. Na środkowej fotce uchwycona ta mina pełna pretensji.

No, rzeczywiście są podobni, choć trudno powiedzieć, jak Orionek będzie wyglądał jak dorośnie.
Ale onjest bardzo podobny do Szkrabka z tym darciem pysia.. :roll: On w ogóle jest bardzo rozmowny. Tak śmiesznie robi:
"mrrrru??" albo: "mrrrri?" Tak gada trochę jak mainecoon. :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 21:47 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

maczkowa pisze:Oczy mi się zrobiły mokre na widok szalejącego Orionka :) cudne kocię :) i taka panterka :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]