Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaspis pisze:Żeby dać jej jeść, muszę ją najpierw zamykać w łazience, żeby móc bezpiecznie odmierzyć ilość jedzonka!
Jaspis pisze:Będę jechała, spokojnie. Nie jestem niepełnosprawna, po prostu ciut szybciej się męczę, to nic takiego. Lepiej, żebym ja padła, niż ona. No i ktoś ją musi tam trzymać, a moje ręce nie będą już wyglądać gorzej.
Samochód brzmi kusząco... Jeśli masz ochotę nas wesprzeć, nie odmówię z czystego lenistwa. ^^.
Jaspis pisze: Ale nie dyskryminujmy, na pewno ta rasa ma jakieś głęboko ukryte zalety. Bardzo dobrze i głęboko ukryte...
milva b pisze:A okejW razie czego, gdyby dziewczyny kupiły plastikowy to mam ten ocieplacz to oddania
Jaspis pisze: Ale nie dyskryminujmy, na pewno ta rasa ma jakieś głęboko ukryte zalety. Bardzo dobrze i głęboko ukryte...
Oj Ty się ciesz, że to nie syjam czy orientTo dopiero są upierdliwce
Jaspis pisze:Co do komentarza OKI, wiem że ten kot piękne, to ma wnętrze. Też jak pierwszy raz zobaczyłam Łysą Mordę, reakcją było takie "co to niby jest?". Do wyglądu sfinksa trzeba przywyknąć. Ale nie dyskryminujmy, na pewno ta rasa ma jakieś głęboko ukryte zalety. Bardzo dobrze i głęboko ukryte...
Blue pisze:To oczywiście nie jest przesądzające - ale nasza wetka dużo starań włożyła w to by je parazytolog też zobaczył - więc u kociaka w tym, stanie jeśli niczego nie wyłapał to jednak przyczyna przewlekłej sraczki, zaburzenia wzrostu oraz kacheksji jest prawdopodobniej gdzie indziej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 32 gości