Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Uwielbiam Pereł w wannie
Jaka ciekawa co tam się dzieje
aga66 pisze:Pereł w wannie wyglada jakby siusiała. Czy kotki doceniły większą przestrzeń do mieszkania? Są bardziej aktywne niz w mieszkaniu? Ziemosław podzielę się swoim spostrzeżeniem wynikającym z mojego wieku. My przenieslismy się do domku jak mieliśmy po 43 lata. Jak dla mnie co najmniej o 10 lat za późno. Dlatego super, że Wy tacy młodzi, pełni sił i zapału już mieszkacie na swoim w domu bo wykorzystacie wszystkie tego zalety. Nas kosztowało to taki ogrom wysiłku i wiek robi swoje, czlowiek nie jest już tak wydolny fizycznie, że nie wiem czy drugi raz poszłabym na to. Także cieszę się, że Wam sie udało i jesteście zadowoleni. Ja tez kocham mój dom i ogród i mimo niedogodności nie wróciłabym juz do miasta. Ale przynudzam. Trzymam kciuki za odchudzanie. Ja próbowałam ale nic z tego, ciężko po 50-tce schudnąć.
Hannah12 pisze:Aga66, nie zgadzam się, że po 50 ciężko schudnąć. To tylko zależy od motywacji, chęci zmiany stylu życia i odżywiania. Bo należy zmienić sposób odżywiania na całe.dalsze życie. Odpowiednio zbilansować ilości węglowodanów, tłuszczy i białka do trybu życia.
Pomyślności w Nowym Roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Silverblue i 54 gości