Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 46

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 21, 2018 13:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ja tak na krótko bo szykuję się do pracy.
Z Zuzia nic złego się nie dzieje. Zachowuje się normalnie choć raz na jakiś czas rzygnie ślinka i zrobi kupala tam gdzie nie potrzeba ale poza tym wszystko z nią w miarę ok. Z Pola też bez zmian.
To co dzieje się z ludzmi przed świętami to jakieś wariactwo. Z roku na rok coraz więcej debili przybywa i stają się coraz bardziej niereformowalni. Najważniejsze są ich potrzeby i ich problemy a nas traktują jak roboty lub ludzi gorszej kategorii. Nie interesuje nikogo , że po całym dniu pracy fizycznej i przebywania w śród debili ja też mam prawo być zmęczona, że ja też mieszkam w domu a nie w przytułku czy w hotelu i też muszę mieć siły by ogarnąć chałupę , że też muszę zrobić zakupy, też muszę przygotować posiłek .......ale nie przecież to się nie liczy. Czasami na pretensje niektórych o to że coś się skończyło i co oni teraz zrobią i gdzie to kupią jak u nas nie ma mam ochotę powiedzieć , że mam to głęboko w dupie i dla mnie mogą na święta zupki chińskie żreć.
Jestem już zmęczona tak bardzo , że chętnie rzuciłabym to w cholerę . Jak słyszę te wszystkie głupie reklamy o radosnych świętach o czuciu atmosfery świąt to chce mi się rzygać bo mnie okres świąteczny nie kojarzy się z miłą atmosferą tylko ciężką pracą z której i tak nikt nie jest zadowolony, z wiecznych pretensji o wszystko ludzi dla których liczą się tylko oni sami i ich potrzeby ..........
To nie był dla mnie dobry rok i moja psychika zdecydowanie bardzo siadła ale ja już nie daję rady.
Wiem , że pewnie wiele osób mnie zgani , wiele się ze mną nie zgodzi być może nawet obrazi na mnie .......więc może lepiej jak już przestanę pisać .
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego i to by było na tyle.
Nie będę już wam zawracać głowy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt gru 21, 2018 15:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Ja tak na krótko bo szykuję się do pracy.
Z Zuzia nic złego się nie dzieje. Zachowuje się normalnie choć raz na jakiś czas rzygnie ślinka i zrobi kupala tam gdzie nie potrzeba ale poza tym wszystko z nią w miarę ok. Z Pola też bez zmian.
To co dzieje się z ludzmi przed świętami to jakieś wariactwo. Z roku na rok coraz więcej debili przybywa i stają się coraz bardziej niereformowalni. Najważniejsze są ich potrzeby i ich problemy a nas traktują jak roboty lub ludzi gorszej kategorii. Nie interesuje nikogo , że po całym dniu pracy fizycznej i przebywania w śród debili ja też mam prawo być zmęczona, że ja też mieszkam w domu a nie w przytułku czy w hotelu i też muszę mieć siły by ogarnąć chałupę , że też muszę zrobić zakupy, też muszę przygotować posiłek .......ale nie przecież to się nie liczy. Czasami na pretensje niektórych o to że coś się skończyło i co oni teraz zrobią i gdzie to kupią jak u nas nie ma mam ochotę powiedzieć , że mam to głęboko w dupie i dla mnie mogą na święta zupki chińskie żreć.
Jestem już zmęczona tak bardzo , że chętnie rzuciłabym to w cholerę . Jak słyszę te wszystkie głupie reklamy o radosnych świętach o czuciu atmosfery świąt to chce mi się rzygać bo mnie okres świąteczny nie kojarzy się z miłą atmosferą tylko ciężką pracą z której i tak nikt nie jest zadowolony, z wiecznych pretensji o wszystko ludzi dla których liczą się tylko oni sami i ich potrzeby ..........
To nie był dla mnie dobry rok i moja psychika zdecydowanie bardzo siadła ale ja już nie daję rady.
Wiem , że pewnie wiele osób mnie zgani , wiele się ze mną nie zgodzi być może nawet obrazi na mnie .......więc może lepiej jak już przestanę pisać .
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego i to by było na tyle.
Nie będę już wam zawracać głowy.

Ewciu nawet nie myśl o ty, zeby przestać pisać.
Przechodzisz bardzo ciężki okres (wiem cos o tym), a przed Tobą jeszcze bardzo smutne święta, bo pierwsze bez Taty :(
Przytulam mocno. Trzymaj się.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 21, 2018 19:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Mirka prawdę pisze. Ewuniu pamiętaj, że po deszczu wychodzi słonce i tego się trzymamy....

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pt gru 21, 2018 19:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewciu, pisz, narzekaj, jak człowiek padnięty to ma prawo pomarudzić.
Mnie na szczęście sklepowa gorączka omija, większość zakupów zrobili rodzice, i dobrze bo nawet mi się nie chce do sklepów zaglądać. Zastanawiam się tylko kto przeżre te góry jedzenia... :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 21, 2018 23:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

a jeśli wolisz, dzwoń i klnij ile wlezie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 22, 2018 9:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A ja też przytulam, bo bardzo dobrze rozumiem mimo że nigdy nie stałam po drugiej stronie kasy. 200% zgody na to że społeczeństwo niestety głupieje i jest coraz bardziej roszczeniowe.

Trzymaj się Ewcia :1luvu:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Nie gru 23, 2018 20:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Mam nadzieję, że przynajmniej jutro nie Ty będziesz stać za ladą, tylko te najbardziej wkurzające nieroby

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 23, 2018 20:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewciu, spokojnych, smacznych i pogodnych świąt!
Obrazek
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie gru 23, 2018 23:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon gru 24, 2018 8:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon gru 24, 2018 8:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pon gru 24, 2018 8:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewo, dużo spokoju i ciepła dla Was i koteczek :1luvu:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pon gru 24, 2018 12:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewuniu.Najlepsze z serca płynące życzenia Świąteczne i Imieninowe.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon gru 24, 2018 12:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Wesołych Świąt! :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pon gru 24, 2018 22:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

[poprzednia][następna]