Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ja mam tą możliwość od niedawna. Wydaje mi sie ze to zależy od ilości zamówień i kwot na jakie sie zamawia.
aannee99 pisze:Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Aaa, ja brałam rachunek, więc 14 dni na zapłatędobrej nocy Ewa
Ja tak miałam przez kilka ostatnich lat ale od tego roku zabrali mi tę formę płatności. Jak pytałam dlaczego to pani tłumaczyła , że to nie od nich zależy tylko system losuje . Losował kilka lat a teraz przestał ? Dziwne trochę.
Ewa, ja tego kompletnie nie rozumiem. Pamiętam parę lat temu jak zamawiałam na Zooplusie, to też tutaj różne wpisy były odnośnie tej formy płatności, że nie każdy ma możliwość płatności do 14 dni i że to system losuje, nie rozumiem tego
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Aaa, ja brałam rachunek, więc 14 dni na zapłatędobrej nocy Ewa
Ja tak miałam przez kilka ostatnich lat ale od tego roku zabrali mi tę formę płatności. Jak pytałam dlaczego to pani tłumaczyła , że to nie od nich zależy tylko system losuje . Losował kilka lat a teraz przestał ? Dziwne trochę.
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ja mam tą możliwość od niedawna. Wydaje mi sie ze to zależy od ilości zamówień i kwot na jakie sie zamawia.
Chyba to nie o to chodzi bo ja w zoo+ naprawdę mnóstwo kasy zostawiłam . Średnio miesięcznie przez ostatnie lata po ok 300 zł a czasami nawet więcej jak zamawiałam np. drapak za 300 - 400 zł to jako klient chyba złym klientem nie byłam.
Ile wy wydajecie średnio w zoo+ ? Moja ostatnia faktura jest na 399, 24 zł , poprzednia 241 zł , wcześniejsza 198 zł .........czyli raczej nie małe kwoty.
MB&Ofelia pisze:Cóż... Ja jestem kiepską klientką sklepów internetowych. Zamawiam zwykle tylko żwirek i coś dodatkowo żeby dobić do darmowej przesyłki. Ale na odwleczonej płatności mi nie zależy, wolę od razu zrobić przelew i mieć z głowy.
Ewa L. pisze:Okazuje się , że nie jestem chyba takim złym pracownikiem bo dostałam umowę o prace na czas nieokreślony.
Ewa L. pisze:Okazuje się , że nie jestem chyba takim złym pracownikiem bo dostałam umowę o prace na czas nieokreślony.
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Okazuje się , że nie jestem chyba takim złym pracownikiem bo dostałam umowę o prace na czas nieokreślony.
Gratulacje. A jak długo pracowałaś na innej umowie? Pewnie tak długo, jak się dało (dla pracodawcy).
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Okazuje się , że nie jestem chyba takim złym pracownikiem bo dostałam umowę o prace na czas nieokreślony.
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Pierwszą miałam na 3 miesiące na okres próbny, drugą na dwa lata a trzecia na rok i 10 miesięcy a czwartą na czas nieokreślony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: miau333 i 137 gości