moderator

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2005 18:09

teraz ? niee z wrazenia jak czytalam watek upadł mi talerz z kolacją :lol: teraz pije cole mam nadzieje że nie wypadnie mi z ręki puszka :wink:
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Sob maja 28, 2005 18:10

Są zdecydowanie ważniejsze sprawy na świecie, a mnie wystarczy stresów w życiu codziennym.
Ten, kto będzie chciał mnie znaleźć, będzie wiedział, jak to zrobić. Keti, jeśli Cię kiedyś zauważę w Sopocie, podejdę :-).
Wiem, żegnałam się już parę razy, ale ....w końcu wiem, że to nie jest miejsce dla mnie.
Pa.

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Sob maja 28, 2005 18:12

Mysia pisze:Są zdecydowanie ważniejsze sprawy na świecie, a mnie wystarczy stresów w życiu codziennym.
Ten, kto będzie chciał mnie znaleźć, będzie wiedział, jak to zrobić. Keti, jeśli Cię kiedyś zauważę w Sopocie, podejdę :-).
Wiem, żegnałam się już parę razy, ale ....w końcu wiem, że to nie jest miejsce dla mnie.
Pa.

alez bardzo chetnie Cie poznam
tylko, ze to Ty musisz podejść, bo ja nie wiem jak Ty wyglądasz :)
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Sob maja 28, 2005 18:18

Funia :ok:

Beliowen pisze:
Mysia pisze:Irafał jest tu gospodarzem - rozumiem, ale gospodarz jest w pewien sposób zobowiązany do większej jeszcze uprzejmości i taktu niż goście - ot, taki to jego obowiązek jako gospodarza. Jeśli ktokolwiek z obrońców postawy "mam prawo wypraszać moich gości jak mi się podoba", daje sobie prawo do takiego traktowania PRAWDZIWYCH osób, z którymi się spotyka w PRAWDZIWYM życiu, to pozostaje mi tylko ta ikonka 8O 8O 8O

Mysiu, jesli goscie wchodza do mojego domu i ni z gruszki, ni z pietruszki zaczynaja krytykowac wszystko i dyktowac mi, co powinnam zmienic i jak powinnam zyc, zwracam im uwage - a jesli nie skutkuje, wypraszam.
Tak ja to rozumiem.

My home is my castle. I czuje sie w nim bardzo zobowiazana - wobec ludzi na ktorych mi zalezy i ktorych chce tam widziec. I uwazam ze kazdy ma prawo zapraszac/wypraszac kogokolwiek ze swego domu.
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Sob maja 28, 2005 18:23

Mysia pisze:I jeszcze jedno - czy gdybym zgłosiła zachowanie Bengali Irafałowi i zapytała na pw, czy została ona upomniana, moje pytanie również uznanoby za obraźliwe i odmówionoby odpowiedzi?

dlaczego Admin ma Ci się tłumaczyć z tego, co robił?
Zrobił to, co uważał za słuszne.
Zwrócił uwagę na prw albo nie,
Jego decyzja i nie musi Ci się z niej opowiadać.

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob maja 28, 2005 19:22

jestem tu nowy i pewnie zaraz dostanę w doo***ę ale może dlatego ze rejestrowałem się niedawno, może dlatego że od wielu lat pisuję i czytam różne fora zwracam uwagę zawsze na regulamin , który akceptuję rejestrując się na forum.

Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.

nie znam sytuacji, nie znam ludzi którzy biora udział w dyskusji, wiem jedno, ktoś te forum utrzymuje i za nie płaci i wiem z doświadczenia że żaden moderator nie jest w stanie być na 100% sprawiedliwy, nie z braku chęci czy indywidualnych preferencji a z prostej przyczyny braku czasu na dogłębną analizę wszytskich wątków i wymiany ciosów między dyskutantami.

ktoś dostał kopa a inny nie, ktoś miał edytowany post a inny nie - to sprawa tylko i wyłącznie admina i moderatorów (którzy nie koniecznie muszą mieć takie samo zdanie jak admin)

jesteśmy wszyscy goścmi i to powinno być wystarczającym wytłumaczeniem ...

Dla tych, którzy chcą zakłądać własne forum: powodzenia, skrypt jest za darmo, ale forum to ludzie i posty, na to trzeba już sobie niestety zapracować i to ciężko - co można zobaczyć łatwo w google - są tysiące for na których nic się nie dzieje.
ObrazekObrazek

dyzio_miszcz

Od: Wto maja 03, 2005 23:06

Post » Sob maja 28, 2005 19:30

dyzio_miszcz pisze:jestem tu nowy i pewnie zaraz dostanę w doo***ę ale może dlatego ze rejestrowałem się niedawno, może dlatego że od wielu lat pisuję i czytam różne fora zwracam uwagę zawsze na regulamin , który akceptuję rejestrując się na forum.

Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.

nie znam sytuacji, nie znam ludzi którzy biora udział w dyskusji, wiem jedno, ktoś te forum utrzymuje i za nie płaci i wiem z doświadczenia że żaden moderator nie jest w stanie być na 100% sprawiedliwy, nie z braku chęci czy indywidualnych preferencji a z prostej przyczyny braku czasu na dogłębną analizę wszytskich wątków i wymiany ciosów między dyskutantami.

ktoś dostał kopa a inny nie, ktoś miał edytowany post a inny nie - to sprawa tylko i wyłącznie admina i moderatorów (którzy nie koniecznie muszą mieć takie samo zdanie jak admin)

jesteśmy wszyscy goścmi i to powinno być wystarczającym wytłumaczeniem ...

Dla tych, którzy chcą zakłądać własne forum: powodzenia, skrypt jest za darmo, ale forum to ludzie i posty, na to trzeba już sobie niestety zapracować i to ciężko - co można zobaczyć łatwo w google - są tysiące for na których nic się nie dzieje.

O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.

A tego, co poniżej, nie będę nawet komentować.
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów

I już mnie nie ma.

Mysia

Post » Sob maja 28, 2005 19:32

Mysia pisze:O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.

Przepraszam, ale nie rozumiem, Mysiu.
Czy zechcialabys mnie, laikowi, wyjasnic :?:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob maja 28, 2005 19:39

Mysia pisze:O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.

1.
Płacą, ci którzy chcą.

2.
Płacą z własnej woli.

3.
Nie daje im to żadnych uprawnień - nawet do chwalenia się tym faktem.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob maja 28, 2005 19:39

Beliowen pisze:

Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.

Mysia

Post » Sob maja 28, 2005 19:43

Mysia pisze:
Beliowen pisze:

Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.

to tak gwoli wyjasnienia

lrafal pisze:
wstępne ustalenia:

- wpłata jest dobrowolna
- nie ma zwrotów (nawet w przypadku bana)
- nie ma żadnych przywilejów z tym związanych

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob maja 28, 2005 19:43

Mysia pisze:Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.

Nic nie należało.
To użytkownicy forum wystąpili z taką inicjatywą.
Był to ich własny wybór i tylko tych, którzy mieli na to ochotę.
Osoby wpłacające przyjęły do wiadomości, że nie daje im to żadnych uprawnień - nawet do chwalenia się faktem dokonania wpłaty.
Szkoda, że tego nie pamiętasz.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob maja 28, 2005 19:45

dla odswiezenia pamieci zawodnej;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=16998&start=0

bez zadnego obowiazku
i bez zadnych uprawnien
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Sob maja 28, 2005 19:46

Mysia pisze:Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.

Mysiu

nic nie nalezalo
nikt nikogo do nieczego nie obligowal

to co robisz, jest oburzajace
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Sob maja 28, 2005 19:47

Kaska pisze:dla odswiezenia pamieci zawodnej;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=16998&start=0

bez zadnego obowiazku
i bez zadnych uprawnien

Nie spodziewam się w związku z tym żadnych przywilejów, ale pisanie, że Irafał sam utrzymuje forum nie jest prawdą i tyle.

Mysia

[poprzednia][następna]