Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysia pisze:Są zdecydowanie ważniejsze sprawy na świecie, a mnie wystarczy stresów w życiu codziennym.
Ten, kto będzie chciał mnie znaleźć, będzie wiedział, jak to zrobić. Keti, jeśli Cię kiedyś zauważę w Sopocie, podejdę.
Wiem, żegnałam się już parę razy, ale ....w końcu wiem, że to nie jest miejsce dla mnie.
Pa.
Beliowen pisze:Mysia pisze:Irafał jest tu gospodarzem - rozumiem, ale gospodarz jest w pewien sposób zobowiązany do większej jeszcze uprzejmości i taktu niż goście - ot, taki to jego obowiązek jako gospodarza. Jeśli ktokolwiek z obrońców postawy "mam prawo wypraszać moich gości jak mi się podoba", daje sobie prawo do takiego traktowania PRAWDZIWYCH osób, z którymi się spotyka w PRAWDZIWYM życiu, to pozostaje mi tylko ta ikonka![]()
![]()
Mysiu, jesli goscie wchodza do mojego domu i ni z gruszki, ni z pietruszki zaczynaja krytykowac wszystko i dyktowac mi, co powinnam zmienic i jak powinnam zyc, zwracam im uwage - a jesli nie skutkuje, wypraszam.
Tak ja to rozumiem.
Mysia pisze:I jeszcze jedno - czy gdybym zgłosiła zachowanie Bengali Irafałowi i zapytała na pw, czy została ona upomniana, moje pytanie również uznanoby za obraźliwe i odmówionoby odpowiedzi?
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.
dyzio_miszcz pisze:jestem tu nowy i pewnie zaraz dostanę w doo***ę ale może dlatego ze rejestrowałem się niedawno, może dlatego że od wielu lat pisuję i czytam różne fora zwracam uwagę zawsze na regulamin , który akceptuję rejestrując się na forum.Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.
nie znam sytuacji, nie znam ludzi którzy biora udział w dyskusji, wiem jedno, ktoś te forum utrzymuje i za nie płaci i wiem z doświadczenia że żaden moderator nie jest w stanie być na 100% sprawiedliwy, nie z braku chęci czy indywidualnych preferencji a z prostej przyczyny braku czasu na dogłębną analizę wszytskich wątków i wymiany ciosów między dyskutantami.
ktoś dostał kopa a inny nie, ktoś miał edytowany post a inny nie - to sprawa tylko i wyłącznie admina i moderatorów (którzy nie koniecznie muszą mieć takie samo zdanie jak admin)
jesteśmy wszyscy goścmi i to powinno być wystarczającym wytłumaczeniem ...
Dla tych, którzy chcą zakłądać własne forum: powodzenia, skrypt jest za darmo, ale forum to ludzie i posty, na to trzeba już sobie niestety zapracować i to ciężko - co można zobaczyć łatwo w google - są tysiące for na których nic się nie dzieje.
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów
Mysia pisze:O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.
Mysia pisze:O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.
Beliowen pisze:Mysia pisze:O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.
Przepraszam, ale nie rozumiem, Mysiu.
Czy zechcialabys mnie, laikowi, wyjasnic
Mysia pisze:Beliowen pisze:Mysia pisze:O, jednak nie mogę. Dyziu, płacą za forum jego uczestnicy, co mogę Ci udowodnić prezentując odpowiedni wyciąg z banku z zeszłego roku.
Przepraszam, ale nie rozumiem, Mysiu.
Czy zechcialabys mnie, laikowi, wyjasnic
Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.
lrafal pisze:
wstępne ustalenia:
- wpłata jest dobrowolna
- nie ma zwrotów (nawet w przypadku bana)
- nie ma żadnych przywilejów z tym związanych
Mysia pisze:Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.
Mysia pisze:Cóż, w zeszłym roku (i podejrzewam, że w poprzednich też) była "akcja" wpłacania pieniędzy na działalność forum. Kwota została określona przez Irafała (chyba, nie pamiętam dokładnie), został podany numer konta, na który należało wpłacać pieniądze - nieduże, bo podzielone na ileś tam osób, ale jednak. O szczegóły, link do wątku itd. zapytaj, proszę, innych, bo ja w tej chwili nie potrafię sobie przypomnieć, jaki był jego tytuł.
Kaska pisze:dla odswiezenia pamieci zawodnej;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=16998&start=0
bez zadnego obowiazku
i bez zadnych uprawnien
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości