Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yoasia pisze:Keti pisze:Yoasia pisze:Keti pisze:Wojtek pisze:W takim razie, każde z nas pozostaje przy własnym zdaniu
![]()
Yoasiu nie zgadzam sie z Toba, uwazam że Moderator powinien być "uniwersalny" i nie powinien być kojarzony z żadną osobą, bo zaraz bedziemy doszukiwac sie czy swojej kolezance zamknął tyle razy wątek ile mojej kolażance, a po co Ci to?
ja wole sie powkurzac na Moderatora, a potem normalnie rozmawiac z ludxmi![]()
no ale to moje prywatne zadanie i ostani głos w dyskusji na ten temat
Keti mamy swoje zdania...ale tak z ciekawości czy Tobie Moderator zamknął jakiś wątek?
a po co Ci ta wiedza Yoasiu?
śledztwo?
chcesz zawęzić krąg osób mogących mieć dostep do konta Moderator?
Napisałam (nie czytasz) z ciekawości. no i po to by sprawdzić Twoją poprawnośc polityczną. Swoje typy mam, a i tak wiem że nie dowiem sie na forum prawdy, bo pewne osoby nie przyznają sie do posiadania "licencji na zabijanie" ups zamykanie wątków.
Keti pisze:Yoasia pisze:Keti mamy swoje zdania...ale tak z ciekawości czy Tobie Moderator zamknął jakiś wątek?
śledztwo?
Majorka pisze:No i mnie się przydarzyłoTo ja napisałam:
Anonymous pisze:Keti pisze:Yoasia pisze:Keti mamy swoje zdania...ale tak z ciekawości czy Tobie Moderator zamknął jakiś wątek?
śledztwo?
Zawęzić? Ciekawe podejścieJa mogę żyć bez wiedzy kim jest Moderator. Przypuszczam, że Yoasi pytanie wynikało z odczucia, że Moderator nie jest bezstronny. Też mam takie odczucie.
Anonymous pisze: Zawęzić? Ciekawe podejścieJa mogę żyć bez wiedzy kim jest Moderator. Przypuszczam, że Yoasi pytanie wynikało z odczucia, że Moderator nie jest bezstronny. Też mam takie odczucie.
lrafal pisze:to moze w koncu pora wyprowadzic sie na inne forum
lrafal pisze:to moze w koncu pora wyprowadzic sie na inne forum
Yoasia pisze:lrafal pisze:to moze w koncu pora wyprowadzic sie na inne forum
a do kogo skierowana jest ta delikatna sugestia?
Keti pisze:Moderator to nie anonim, potraktujcie to jako automat i już
lrafal pisze:do wszystkich ktorym sie cos nie podoba, nikt nie zmusza do siedzenia na tym wasnie forum.
Yoasia pisze:Irafał nie nie podoba a niektórzy proszą o wyjaśnienie pewnych kwestii ot tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości