Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kociarkowaaaa pisze:czyli mam rozumieć, że nikt inny nie może wyadoptować Toli i ona ma czekać przez to dłużej tydzień? aha.
kociarkowaaaa pisze:ze mną rozmawia normalnie i jakoś to Ty mi nie odpisałaś... zaraz jej napisze i załatwiajcie wszystko beze mnie
kociarkowaaaa pisze:czyli mam rozumieć, że nikt inny nie może wyadoptować Toli i ona ma czekać przez to dłużej tydzień? aha.
dilah pisze:kociarkowaaaa pisze:czyli mam rozumieć, że nikt inny nie może wyadoptować Toli i ona ma czekać przez to dłużej tydzień? aha.
Julia tydzień dla Toli nie stanowi różnicy, na prawdęwarto poczekać, tym bardziej, że Tola też czekała prawda? Jeszcze długie wspólne lata przed dziewczynami
Ola w szczególności kocha Tolę i to z wzajemnością, zaangażowała się bardzo w jej opiekę, tym bardziej nikt nie zabierze Oli tej przyjemności jaką jest oddanie Toli
mgska pisze:no to lea 2 dni kupy nie robiła mimo ze zjada ładnie i duzo, ale ona sie bardzo mało rusza wiec ta perystaltyka jest pewnie spowolniona.
Próbujcie ją aktywizować, zamiast z nią siedzieć. zachęcajcie do zabawy. sznurek, leciutko, wędka. to jej bardziej pomoże (na głowę tez) niż leżenie na kolanach.
ja jej włączam tego kociego łowcę, nawet próbuje chwytać, ale za szybki jest jak dla niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości