Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Madie pisze:Ja zapłacę za bla bla i paliwo. Pisałam już wcześniejwiec spokojnie możesz kupować Flee.
Uzgodniłem tez z TZtem ze możemy jechać w ostatni weekend października. Zadzwonie jeszcze do Fundacji i potwierdzę. Mamy miejsce z WarsZawy na jeszcze jednego łapacza jakby ktoś chciał się zabrac ( najlepiej z prawo jazdy)
tabo10 pisze: Albo najpierw jakiś Frontline ,bo trzeba by kompleksowo koty i pomieszczenie odpchlić.Chyba żeby Frontline zawiozła Madie w pażdzierniku i pokazała jak podać. Koty do p.Franciszka podejdą,to może uda się jakimś zakroplić.
Szalony Kot pisze:Tylko ona nawet transporterka nie ma, nic. Ale to może też można by z Fundacji pożyczyć?
Szalony Kot pisze:
Pan z BlaBla odpisał, ja mu wysłałam najpierw mój numer telefonu, żeby ustalić szczegóły, powiedział, że będzie dzwonić bliżej końca tygodnia. Wie, że kociak jedzie sam, w transporterku, że nadaje koleżanka, że odbieram ja, to chyba wszystko wie i akceptuje![]()
Szalony Kot pisze:A co do łapanki pod koniec października - nie mam prawa jazdy, łapałam kilka razy i umiem przełożyć do transportera z klatki, weekendowo bez dzieciaków pewnie by TŻ mnie puścił. Jeśli taka pomoc mile widziana, to chyba mogę się zgłosićbrzuch chyba też jeszcze pozwoli, to będzie 6,5 miesiąc ciąży, powinnam dać radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 6 gości