Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Mama jest płochliwa, ale honorowa.
Nie myślcie sobie, że karmicie mnie za darmo, oto mój wkład do wspólnego stołu: https://naforum.zapodaj.net/images/0049d0632947.jpg
czitka pisze:Zaraz wracam, Wojtek przysyła mi foty Pasia rozwalonego w łóżku, dosyć tego![]()
![]()
Niestety zapadłam wczoraj na wirus 72h i nie wychodzę z pokoju, ale i tak nie ma gdzie wychodzić.
Albania to może i piękny kraj jak ktoś chce sobie samochodem pojeździć, wybranie się tu na niespełna tydzień, na albańską riwierę, to najgorszy pomysł na jaki można wpaść.
Ciemno, brudno, koszmarne jedzenie, plaża utkana leżakami, morze brudne z pływającymi pampersami, brrr...No nic, poleżę sobie w pokoju i w piątek na szczęście w domu.
I tak to jest jak się chce raz na bardzo długi czas chwilę odpocząć.
Jak już sobie tak piszę w przerwach spotkań z wirusem 72h, to chciałam bardzo serdecznie podziękować tym, którzy wspierali żarełkiem Pasia i Mamę w ostatnim roku, było naprawdę bardzo ciężko, nie dali byśmy rady. Na szczęście po 18 latach udało mi się zamknąć potworny kredyt i w końcu powiążemy koniec z końcem.
Szału nie będzie, ale strachu też nie.
Cieplutko pozdrawiam z łoża boleści na albańskiej riwierze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości