Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:O, tak. Niedługo będą miały trzy miesiące. Urodziły się 4 maja ( taką datę będą miały w książeczkach) i chyba jest to prawda, zgodnie z tym, co mówił p.Dariusz. Są jednak małe, o wiele mniejsze od moich "basenowców" w tym samym wieku. To są kocie ideały, uroda, charakter, intelekt...itd. W dodatku kochają i ludzi i koty. Nie mają jakiejś traumy z przeszłości, może za fajnie im nie było, ale nie głodowały, miały kontakt z człowiekiem i chyba poza pchłami, świerzbem i robalami czyli typowym zestawem nic im nie dolegało. Pcheł i świerzbu się pozbyliśmy, a i robali chyba też. Trzecie odrobaczenie we wtorek powinno już definitywnie załatwić sprawę.
ewar pisze:Dopiero skończyłam sprzątanie. Gdzie te czasy, kiedy miałam wprawdzie koty, ale mniej i nie było kłaków, po podłodze mogłam chodzić w białych skarpetkach i były białe ? Rozmarzyłam się![]()
Kociaki już chyba głodne, pora szykować kolację. Jak ja lubię wołać "kicikici" i patrzeć jak te malutkie biegną do łazienki na złamanie karkuPrzebierają nóżkami na wirażu jak kot z kreskówki i pędem do misek. Jedzą dużo, ale wciąż są malutkie. Czyżby to były takie kocie miniaturki? No dobra, zamykam komputer i idę robić kotom kolację.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości