Pierwsze, historycznie zdjęcie dzienne Mumina!!! Przyznajcie, proszę, że dostojny i przystojny. (pierwsze zdjęcie w dzień)

A tak wygląda moja trawkowa skrzynia na balkonie po wizytacji Amorki i Mumina

TU BYŁA PIERWSZA KUPA DUETOWA!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KociaMama44 pisze:Historyczne ujęcie! Brawo!A "kawałek Dropsa" brzmi groźnie. A gdzie reszta??
ewar pisze:Może nie doczytałam, ale koty są wysterylizowane, zaszczepione i przetestowane?
ewkkrem pisze:ewar pisze:Może nie doczytałam, ale koty są wysterylizowane, zaszczepione i przetestowane?
Tak, Ewar, Wykastrowane, szczepienie 2 lata temu testy ujemne. Od chwili szczepienia niewychodzące. Takie mam informacje raczej wiarygodne.
Pomimo wszystkich wojen i wojenek na forum, ufam Fleur, bo książeczki zaginęły.
Moje szczepione 1,5 roku temu. Testy ujemne. Książeczki mam
aga66 pisze:Za oswajanie się towarzystwaWidać ciekawość zwycięża i kotek się ośmiela. Zabidowany to on nie jest, ładnie wygląda.....
Fleur pisze:aga66 pisze:Za oswajanie się towarzystwaWidać ciekawość zwycięża i kotek się ośmiela. Zabidowany to on nie jest, ładnie wygląda.....
Pan, który zmarł, dbał o nie bardzo dobrze. miały u niego fajnieno ale czasem tak w życiu bywa.
Pan "przejściowy" też karmy nie żałował, spakował im nawet torbę suchego na wyprawkę
aga66 pisze:Straszne ze śmiercią tego Pana jest także to, że człowiek uświadamia sobie, że mając zwierzaki powinien im zapewnić opiekę nawet po swojej śmierci. To znaczy pomyśleć o tym wcześniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Chantel, draco_kot, Google [Bot], Klementy_na, Manuelowa i 81 gości